Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás, vagy alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás, vagy alkalmi szexnél is ugyanúgy odafigyeltek, hogy a lány is elmenjen, vagy lazábban lehet kezelni ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 09:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%
Ugyan, amikor kecskét dugsz sem figyelsz hogy élvezi-e. Miért kellene pont egy asszonyi állatnak élveznie! Te szarjál zacskóba és azt szopogasd! Erre kb. fel vagy készülve! A többit bízd érettebbekre! A legjobb ha Te el sem mész! /a randira/ A lány majd megoldja magának! Ha troll vagy, akkor ennyit érdemelsz! Ha tényleg ilyen hülye vagy, akkor is!
2021. ápr. 17. 13:52
 22/26 A kérdező kommentje:
Na az este nála aludtam, jól indult minden, egy kicsit borozgattunk az elején, majd egymásnak estünk, heves előjáték, stb. Nagyon beindult ő is, és rám mászott, meglovagolt elég hevesen. Nem tudom ha bírtam 2 percet, és hatalmasat élveztem. Próbáltam még folytatni, de nem állt fel többet. Próbáltam kézzel izgatni a punciját, de eléggé kizökkentet ez a dolog, csalódott voltam magam miatt. Szóval ő dobta be, hogy akkor nézzünk meg egy filmet vagy valami. És ennyi volt. A reggel mikor elváltunk, mindenesetre egyeztetett velem, hogy jó e a holnap este nekem, és hogy felmehetnék megint hozzá. Nem tudom hova tenni a dolgot, mert legszívesebben elbújnék előle, mert nem tudom megdugni rendesen, de csodálkozom, hogy még ő szeretne folytatást. Nem tudom hova tenni a dolgot, hogy javulást remél nálam, vagy így is elégedett velem, de engem nagyon frusztrál a dolog. Ugyanakkor rettentően élvezem is, mert nagyon szexi csaj.
2021. ápr. 24. 19:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ad még egy esélyt. Kézzel miért nem tudtad kielégíteni?
2021. ápr. 26. 13:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Felmentél másnap? Mit csináltatok?
2021. ápr. 26. 13:52
 25/26 A kérdező kommentje:

"Kézzel miért nem tudtad kielégíteni?"

Mert kizökkentünk mindketten, miután elélveztem.

"Felmentél másnap? Mit csináltatok?"

Igen, voltam, és tudtunk nyíltan beszélni. Mondta, hogy ne aggódjak, mert ő úgysem nagyon tud elmenni, csak ha magát izgatja, szóval ne hibáztassam magam. És csak simán jólérzi magát velem, nem az a lényeg, hogy mennyi ideig tart. Kb én is így érzek vele kapcsolatban. Azért jól megraktam kutyapózban, és így ha én írányítok, sokkal több ideig bírtam vele. Szóval most teljesen felszabadultunk mindketten, csak simán jól érezzük magunkat.

2021. ápr. 26. 17:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Velem nem akarsz ilyet? :"D
2021. máj. 1. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!