Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy kiszolgáltatva vagy megalázva éreztétek magatokat, amikor egy férfi rajtatok feküdt és úgy dugodt benneteket?
Nem
Mondjuk én eleve hajlamos vagyok egy 'dolgozz, szolga, dolgozz!' mentalitással dugatni magam a partnerrel.
Megalázva nem. A megalázás taszít is.
Viszont ha valaki (nem akárki) rajtad fekszik, abban tényleg van egyfajta “kiszolgáltatottság” érzés, nyilván a felül lévő dominál olyankor, és ez a legtöbb nőnek bejön, nem csak a kimondottan szubmisszíveknek.
Nekem volt ilyen. Gondolom ezt negatív értelemben kérdezted. (Amúgy sub vagyok és izgat az ilyen de volt mikor negatívan éltem meg)
Párommal a kapcsolatunk vége fele eléggé megromlott a szex. Ha én kezdeményeztem, kb mindig visszautasított, smikor ritkán neki volt kedve akkor meg rám mászott kb nem is volt előjáték semmi.. misszionáriusban berakta de rám se nézett, hanem oldalra vagy szembe a falat nézve dugott. Nagyon megalázónak éreztem, szörnyű volt. Mintha látni se akarna mert undorodna tőlem, de a pina az kell szóval megdugott engem és közben lehet másra gondolt.
Volt hogy el is sírtam magam utána:(
Sajnálom hogy ezen keresztül kellett menned :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!