Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női torzó maszturbátorral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női torzó maszturbátorral valakinek tapasztalata? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát konkrétan a a női test mell alatti részétől a combjáig levő rész a torzó, ami rendesen ki van dolgozva, tehát nemi szervek, bőrhöz hasonló anyag stb.

Amiket kinéztem gyártók: Tantally doll, Basic X Maya - ezekkel van valakinek tapasztalata? rugalmasak, strapabírók? jó az anyag? hogy kell mosni őket?

2021. ápr. 11. 17:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%
tantaly-al vettem,candice lett igen,de általad
2021. máj. 10. 21:47
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
majd priviben is dumizhatunk,hetero vagyok,de úgy néz ki mást nem érdekel
2021. máj. 10. 21:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

ez a kép azért odabasz

[link]

2021. máj. 10. 21:51
 24/30 anonim ***** válasza:
80%
én csak a sötétebbet tudtam rendelni,azért kérdeztem.
2021. máj. 10. 21:52
 25/30 A kérdező kommentje:
és ja amugy beszélhetünk privátban is akár, adhatok tanácsokat a karbantartásrol stb...
2021. máj. 10. 22:38
 26/30 A kérdező kommentje:
(a linkeket máris törölte a gyik)
2021. máj. 10. 22:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, remélem még itt vagy. :)

Kíváncsi vagyok hogy a melleket szopni, illetve a puncit, popsit nyalni milyen érzés? Mennyire hasonlít az igazihoz?

Hogyan lehet az egész testet felmelegíteni, mi a módja ennek? Nem ragadós az anyag?

2022. aug. 3. 01:01
 28/30 A kérdező kommentje:

eléggé reális sztem, nyalni nem szoktam azokat, de ha szexelni elég jó érzés velük.

Anyag tényleg ragadós a mosás után (vagy egy bizonyos idő után), ezért minden alkalom után (és előtt is) el kell mosni alaposan antibakteriális folyékony szappannal, utánna ha megszáradt, be is kell porozni. Lehet hozzá rendelni púdert, de lehet ezt akármelyik helyi áruházból, közértből is szerezni, kukoricakeményítő néven. Felmelegíteni nem szoktam én, de lehet, láttam videókat ahogy a fleshlightot becsavarják meleg lepedőbe, és ott tartják egy darabig- biztos működne ezen is. A vagina és ánusz nyílást már közvetlenül is lehet, mert lehet rendelni ilyen vibrátorszerűséget, amit ha felnyomsz és bennhagysz egy darabig, felmelegíti, ez nekem is van, és nem kell félni, nem melegíti túl, mert egy bizonyos idő után leáll...

Tehát ennek teljes folyamata van, mármint nemcsak az van, hogy előveszed a maszturbátort, használod, aztán elrakod...

2022. aug. 3. 06:04
 29/30 anonim ***** válasza:
80%

Köszi! :)

Akkor ez olyasmi anyag, mint egy fleshlight? Fleshlightom van, szuper érzés masztizni vele. Én szeretem nyalni is, illetve szoktam úgy masztizni, hogy a a számra és az orromra szorítom, mintha ráülne az arcomra a csaj. :) De igazából elég macerás a tisztítása, szárítgatása. Leginkább akkor használom amikor sok időm van, és valami extrémebb orgazmusra vágyom, mert ilyenkor beteszem a prosztata masszírozóm, és így dugom meg a fleshlightot, amit feltapasztok a csempére, vagy mikor hová.

Van szaga a te torzódnak? Mert a fleshlightnak van egy kicsi, bár nem vészes.

2022. aug. 3. 21:25
 30/30 A kérdező kommentje:
ilyen enyhe gumiszaga lehetséges, de mosással eltávolítható sztem
2022. aug. 3. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!