Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női torzó maszturbátorral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női torzó maszturbátorral valakinek tapasztalata? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát konkrétan a a női test mell alatti részétől a combjáig levő rész a torzó, ami rendesen ki van dolgozva, tehát nemi szervek, bőrhöz hasonló anyag stb.

Amiket kinéztem gyártók: Tantally doll, Basic X Maya - ezekkel van valakinek tapasztalata? rugalmasak, strapabírók? jó az anyag? hogy kell mosni őket?

2021. ápr. 11. 17:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

A bemenetek mennyire élethűek?Én Aurora-val szemezek! :)

Hamar kiszállították?

2021. máj. 10. 17:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kuponkód is van,ha minden igaz az oldalra.Fleshlight-hoz képest milyen?
2021. máj. 10. 20:00
 13/30 A kérdező kommentje:

11-es: abszolút jól néznek ki, élethűek. Igen, hamar itt volt, pár nap, össz-vissz 3-4 lehetett.

Kuponkód mindig van: de vigyázz, ne próbáld ki, mert csak 1x használatos, akk használd mikor konkrétan megveszed: Tantaly, Dream - 10 százalékos, Opening - 15 százalékos

Fleshlightol sokkal jobb! élethűebb, rozsaszínűek az ottani részek ahogy lennie kell!

Ja és Aurora-t akartam én is előre, de annak nem olyan jól néz ki a nemiszervei a mozgatható lábak miatt (meg qrva nehéz is)

2021. máj. 10. 20:13
 14/30 A kérdező kommentje:

ja és ajánlom hogy vegyétek meg hozzá a tantaly care kit-et is, ebben van dry stick (nemiszervet száritja gyorsabban), enema washer (ez meg tisztitja), és tárolózsák, ebben a legjobb tárolni a torzót

+++ még vehettek hozzá heating rod-ot is, ez testhőmérsékletre melegíti a torzót hogy még élethűbb legyen

2021. máj. 10. 20:16
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
És érzésre,flesh után?Lehet berendelem én is ezt.Neked is csak búza szín volt?
2021. máj. 10. 20:33
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ugye az interaktív cuccok felé indultam,vr-hez.De csak reálisabb egy torzó,mint egy dobozt fogni oda. :)
2021. máj. 10. 20:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Opening-et nem tudtam,köszi! .)
2021. máj. 10. 20:39
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
nem is fogadja el,ezekre a termékekre nem érvényes.
2021. máj. 10. 20:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Na berendeltem a kit-tel,10%-ot elfogadta. :)

Kell rá ruci. :)

2021. máj. 10. 21:00
 20/30 A kérdező kommentje:

15-ös: so9kkal jobb mint a fleshlight! mert az csak egy henger amit huzogatsz a farkadon, és be kell csuknod a szemed hogy elképzelj valakit a helyére ugyebár, itt meg a teljes nő van ott :D

2 szinben kapható, fehér meg sötétebb, gondolom mindkettőből van raktáron, a sötétet nem próbáltam

16-os: igaz-igaz

18-as: tantaly.de próbáltad? én a tantaly kóddal vettem, candice+care kit+absorbent sticks-el együtt és ugy is elfogadta (opening kódot elsz*rtam, mert kipróbáltam hogy működik-e, és működött az is, csak akk még nem volt annyi pénzem)

19-es: a tantaly-t fogadta el, ugye? nekem is azzal volt. Amugy candice lett?

2021. máj. 10. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!