Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női torzó maszturbátorral valakinek tapasztalata? több lenn
Tehát konkrétan a a női test mell alatti részétől a combjáig levő rész a torzó, ami rendesen ki van dolgozva, tehát nemi szervek, bőrhöz hasonló anyag stb.
Amiket kinéztem gyártók: Tantally doll, Basic X Maya - ezekkel van valakinek tapasztalata? rugalmasak, strapabírók? jó az anyag? hogy kell mosni őket?
A bemenetek mennyire élethűek?Én Aurora-val szemezek! :)
Hamar kiszállították?
11-es: abszolút jól néznek ki, élethűek. Igen, hamar itt volt, pár nap, össz-vissz 3-4 lehetett.
Kuponkód mindig van: de vigyázz, ne próbáld ki, mert csak 1x használatos, akk használd mikor konkrétan megveszed: Tantaly, Dream - 10 százalékos, Opening - 15 százalékos
Fleshlightol sokkal jobb! élethűebb, rozsaszínűek az ottani részek ahogy lennie kell!
Ja és Aurora-t akartam én is előre, de annak nem olyan jól néz ki a nemiszervei a mozgatható lábak miatt (meg qrva nehéz is)
ja és ajánlom hogy vegyétek meg hozzá a tantaly care kit-et is, ebben van dry stick (nemiszervet száritja gyorsabban), enema washer (ez meg tisztitja), és tárolózsák, ebben a legjobb tárolni a torzót
+++ még vehettek hozzá heating rod-ot is, ez testhőmérsékletre melegíti a torzót hogy még élethűbb legyen
Na berendeltem a kit-tel,10%-ot elfogadta. :)
Kell rá ruci. :)
15-ös: so9kkal jobb mint a fleshlight! mert az csak egy henger amit huzogatsz a farkadon, és be kell csuknod a szemed hogy elképzelj valakit a helyére ugyebár, itt meg a teljes nő van ott :D
2 szinben kapható, fehér meg sötétebb, gondolom mindkettőből van raktáron, a sötétet nem próbáltam
16-os: igaz-igaz
18-as: tantaly.de próbáltad? én a tantaly kóddal vettem, candice+care kit+absorbent sticks-el együtt és ugy is elfogadta (opening kódot elsz*rtam, mert kipróbáltam hogy működik-e, és működött az is, csak akk még nem volt annyi pénzem)
19-es: a tantaly-t fogadta el, ugye? nekem is azzal volt. Amugy candice lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!