Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női torzó maszturbátorral valakinek tapasztalata? több lenn
Tehát konkrétan a a női test mell alatti részétől a combjáig levő rész a torzó, ami rendesen ki van dolgozva, tehát nemi szervek, bőrhöz hasonló anyag stb.
Amiket kinéztem gyártók: Tantally doll, Basic X Maya - ezekkel van valakinek tapasztalata? rugalmasak, strapabírók? jó az anyag? hogy kell mosni őket?
oké, tényleg nem olcsók, ezért is kéne olyan ember aki próbálta már ezeket. Szlovákiában élek, ott csak ez a Basic X maya elérhető és még pár, de nekem ez tetszett meg, viszont nincs jó leírás róla, ezért is kéne egy már tapasztalt ember.
A másik, amit kinéztem, a Tantally, az pedig legközelebb németországbol jönne, és azt irták hogy szállítanak minden eu-s országba. Ezzel tapasztalat? mert ez az ismertebb
utolsó: kiskorú lennél, és netán a szüleid elől kell elrejteni? :D
amugy ezek sima dobozban érkeznek, nincs rajta semmi szexre utaló dolog, a szüleidnek meg mondd azt hogy számítógép cuccok vannak benne :D
amugy már megrendeltem egyet, a tantaly.de oldalról a candice nevűt, ez már akkora kb mint egy nő, mármint torzó ugye, nincsenek kezei lábai, de a test az életnagyságú.
Amugy tudnám ajánlani a fleshlight maszturbátorokat, na azt könnyebben elrejted tuti, nekem is van vagy 6 db belőle
Hát ha van fleshlightból vagy 6 darab, akkor pontosan tisztában vagy ezzel az anyaggal, hogy mennyire tartós, amiben több lágyítóanyagot használnak, az némileg tartósabb, puhább a fleshlightnál is, viszont mivel iszonyatosan nyúlik, így nem tud annyira rászorítani, amiben kicsit kevesebb a lágyítóanyag, az nagyobb élvezetet nyújt, viszont cserébe szakad egy idő után, az meg használat gyakoriságától függ, hogy mennyi az az idő...
330 euro-t nem ér. Átlagos használat mellett ez is 1-2 év alatt el fog szakadni, viszont van hozzá ragasztó tudomásom szerint. Ez az árkategória szerintem már az, amihez ha még hozzáteszel 200 eurót és egy realdoll, akkor az jobb vétel volt, bár az is tönkremegy pár év alatt, kilazul a váz, elszakad, stb. Mosni, ahogy mindegyiket, langyos, szappanos vízzel. Mivel nincs kimeneti nyílás, ezért kimosod alaposan kézzel, elöblíted, hagyod megszáradni. Kezelni ahogy a fleslight-ot is, hintőporral. Ez ugyanaz az anyag, ugyanúgy kell bánnod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!