Azt mondta a védőnő torzó a hasam. Hogy mondhat ilyet?
Figyelt kérdés
Másnak is van tapasztalata ilyen magatartással? 7. hónap végén járok...2017. okt. 24. 13:59
1/16 anonim válasza:
Torzó? Vagy torz akart lenni? Ha utóbbi, akkor az nem probléma, nekem folyamatosan bal oldalra van húzódva a kislányom, így tök ferde a hasam a nap nagy részében.
Ne vegyél magadra ilyeneket, főleg ne a védőnőtől - a legfeleslegesebb ember az egész terhesgondozás során.
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan kis formás. Persze, néha nekem is oldalt van. Akkor mondta, amikor lemérte a hosszát. Amúgy tényleg felesleges, csak az a baj, hat hétig jön majd a gyerekorvossal együtt :(
2017. okt. 24. 14:20
3/16 anonim válasza:
Nem azt mondta véletlenül hogy torzón van a hasad? Mert az azt jelenti hogy függőlegesen a torzóddal(a törzseddel) tehát a legjobb helyzetben.
4/16 anonim válasza:
ezen kár fennakadni,mi ezt nevetve állapitottuk meg mikor fiam ugy feküdt hogy torz az egész....dulnak benned a hormonok ugy gondolom....amugy mi a fenének mennek hozzád még szülés elött a dokival ráadásul???
5/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, neki egyáltalán nem tetszik a hasam, pedig minden rendben van. Kicsinek találja , engem meg vékonynak.
2017. okt. 24. 15:24
6/16 A kérdező kommentje:
Szülés után 6 hétig jönnek, azt mondta úgy fognak jönni, hogy nem fogják bejelenteni.
2017. okt. 24. 15:25
7/16 anonim válasza:
De akkor nem azt mondta hogy torz hanem hogy kicsi..és nem azért nem tetszik neki mert nem esztétikus hanem mert magzati retardáció, és kevesebb magzatvíz miatt is lehet kicsi a has.
8/16 anonim válasza:
ja azért ez nem mindegy....max megnézik h elég-e a magzatviz h mindenki megnyugodjon.amugy a gyerekorvos csak akkor szokott menni mikor hazamentek a korházbol,máskor nem fog.védőnőt meg nem vagy köteles beengedni meg otthon várni h mikor állít be.ha meg váratlanul megy nekem akkor se volt semmi amiért ne engedtem volna be.
9/16 A kérdező kommentje:
Pedig minden rendben van, most voltunk ultrahangon. Több mint egy kiló már a kislány.
2017. okt. 24. 16:33
10/16 anonim válasza:
akkor meg ne foglalkozz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!