Azt mondta a védőnő torzó a hasam. Hogy mondhat ilyet?
Így van!
Nektek is ment szülés után hat hétben váratlanul? Mert beengedem, meg minden csak kérdezem.
Igen, jött, mert ez a dolga. Bár váratlanul csak az első két alkalommal jött, utána látta hogy minden rendben, és megbeszéltük a következő időpontot.
Azért megy az első 6 hétben hetente, mert akkor figyeli a gyermekágyas lábadozást, a szoptatást, császár esetén a sebet és ebben az időszakban adja a legtöbb tanácsot gyógyszereléssel, etetéssel, fürdetéssel, köldökápolással és még sok minden mással kapcsolatban.
Soha nem jött váratlanul. A gyerekorvos se.
A védőnői szolgáltatást én személyszerint feleslegesnek tartom (de sok helyen hasznos, csak nekünk nem).
A gyerekorvost zaklattam kérdésekkel, illetve én magam kértem, hogy eleinte gyakran nézzen rá. De mindig egyeztettük, hogy mikor jön.
Költözés miatt új védőnőhöz kerültünk, de én nem kerestem, ő se engem. Bő egy év után került elő, teljesen váratlanul bekopogott. Beengedtem. Mondtam, hogy bocsi, nem vártam senkit, lépkedjen át a játék- és ruhakupacokon, söpörje le a székről a kacatokat és akkor le is tud ülni.
Beszélgettünk, figyelte a gyereket, a nappaliban nézett körbe, illetve kérdezte, hogy a szobáját megnézheti-e. Tényleg durván kupi volt a lakásban.
Fél óra után felpattant, hogy ez itt maga a paradicsom (elég rossz környéken lakunk), senki nem volt börtönben, nem verjük egymást, nem iszik senki, a kupira meg magasról tesz. A gyerek láthatóan fizikailag és szellemileg jól fejlett, úgyhogy legközelebb a 3 éves státusz miatt jön majd. (Ekkor volt 2 éves)
Most 3,5 éves, azóta se láttuk :D
Minden elérhetőségemet tudja, mondtam, hogy keressen bátran, de én őt nem fogom. Nem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!