Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van az a pénz, amiért mondjuk úgy 50 adag spermát meginnátok egy pohárból?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 16:31
22/33 anonim válasza:
Az durva volna, ha egy csaj lenyelne egy liter spermát!:D
23/33 A kérdező kommentje:
Van egy csomó ilyen videó, ahol megteszik. Kíváncsi lennék nekik mennyit fizettek érte... Az egyik ilyen videóban meg is sütnek egy ilyen hatalmas adagot a csajnak, ami olyan lesz mint a rántotta és szépen villával elfogyasztja.
2021. ápr. 14. 06:45
25/33 anonim válasza:
Szerintem sokaknak nem esett lr az elején hogy egy literről van szó...
Egy pohárnyit még csak csak lenyel az ember ha ismeri és megbízik az "eladóban" jó pénzért de egy liter nekem már lehetetlen lenne. Pedig én férfi vagyok.
26/33 anonim válasza:
#25 A férfiak többet tudnak meginni belőle?:D
27/33 anonim válasza:
#26 azt csak azért írtam oda, hogy ne írjanak privátot mert felesleges.
28/33 anonim válasza:
Ja vágom már!:D Hát amúgy se olyan kategóriába van!
29/33 anonim válasza:
#28 Hetero vagyok ha nem esett volna le...
30/33 A kérdező kommentje:
50 ember hogy egy litert össze hozzon, átlag 20 ml-t kéne, hogy lőjön... Hát ilyen ember talán 100-ból 1 van. Átlag 5, max 10 ml jön egy embervől. Szóval szóval maradjunk a realitás talaján és számoljunk átlag max 3-4 decivel 50 főre. Viszont az ilyen videókban a csajok beszoktak nyelni 100 adagot is, na ott már számolhatunk literrel talán...
2021. ápr. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!