Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberért cserélnéd el a párodat, vagy mit javítanál fel a párodon?
Figyelt kérdés
Félretéve a társadalmi elvárásoknak való megfelelést: milyen férfiért vagy nőért hagynád el a párodat? Vagy ha ezt gerinctelennek tartod: mit javítanál fel a párodon?2021. ápr. 10. 08:42
A kérdező szavazást indított:
Legyen szebb
Legyen csinosabb, sportosabb
Legyen szerelmesebb, érzelmesebb
Legyen több pénze
Legyen tanultabb, okosabb
Egyik sem, így tökéletes ahogy van
Egyéb, leírom kommentben
43 szavazat
2/22 anonim válasza:
Nincs párom. A zokninak van párja. Az emnernek társa van. De most az sincs. F
3/22 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy a párom nyilván nem tökéletes, nem változtatnék rajta semmit.
Ő egy különálló egyén, nem pedig egy általam, és ideáljaimból létrejött kreálmány.
Illetve nincs is olyan ember akiért elcserélném, mert attól, hogy mondjuk Pityukának szebb a szeme, az én érzéseim ugyanúgy a párom irányába szólnak. Ezt pedig nem lehet csak úgy "átadni".
4/22 A kérdező kommentje:
Végre egy őszinte ember a sok tökéletes párú szavazó után. :)))
2021. ápr. 10. 08:51
5/22 A kérdező kommentje:
(Az első.)
A többiek látom még önmagukat is igyekszenek félrevezetni. :)
2021. ápr. 10. 08:52
6/22 anonim válasza:
"A többiek látom még önmagukat is igyekszenek félrevezetni. :)"
Vagy nincs és soha nem is volt párod, vagy pedig nem vagy már belé szerelmes és nem szereted őt. Az utóbbi esetében nagyon sajnálom szegény társad.
7/22 anonim válasza:
Ez bullshit szerintem. Én csak egy konkrét nőért hagynám ott a feleségem, ha ő is otthagyná a férjét. Nem azt nézem, hogy milyen tulajdonságaiban jobb, mint a feleségem.
9/22 anonim válasza:
Mondjuk a számára nem nyilvánvaló toxicitását letehetné, neki is sokkal jobb lenne. Sajna nem én döntöm el, ki mit csináljon.
10/22 anonim válasza:
Nekem annyi eleg lenne ha lenne kedve dolgozni ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!