Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerettek direkt dunszt alatt szeretkezni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, jó időben is direkt paplan alá bújni, hogy izzadjunk, mint a lovak és egymás testéről lehet szex közben nyalni a verítéket. Azt szeretem, ha megizzasztom a nőt hajától a talpàig. 🙂
Korral.
2021. ápr. 11. 09:13
2/7 anonim válasza:
Jaj, nem. Konkrétan rosszul lennék, nagyon nem bírom sajnos a hőséget, a nyarat, állandóan megfájdul a fejem tőle. :(
3/7 A kérdező kommentje:
Istennő vagy.
2021. ápr. 11. 09:57
4/7 anonim válasza:
Inkább takaró nélkül, ha nyári meleg van. Az izzadás nem probléma, de ha dögmeleg van amúgy is, akkor úgyis összeizzadunk szex közben, erre felesleges rásegíteni takaróval.
5/7 anonim válasza:
Nem. Szeretek mindent látni a parombol. Takaro alatt ez korlàtolt.
7/7 anonim válasza:
Nem. Télen se. Szeretem látni a partnerem közben. Nem szeretem ha dögmeleg van, szex közben sem. Többnyire úgyis megizzadunk takaró nélkül is, és bár nem zavar egy kis izzadság, azért nem baj, ha nem csupa csatak alattunk az ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!