Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít monogám szexkapcsolatban megcsalásnak a megcsalás, mikor ugysem akar tolem semmit?
Figyelt kérdés
Olyan rossz, hogy nem vagyok lekötve ugyan, nem akar velem járni stb hiába nyitottam, viszont "megtiltja",hogy más pasikkal foglalkozzam.
Tehát nem is kellek neki, de akkor se legyek mással.
Különben vége.
En ezt nem igy akarom. Hanem őt akarom. Nem ultimátumikat.
Hogy oldjam meg
#hűsèg nem baráthoz
2021. ápr. 9. 07:34
51/64 anonim válasza:
s nincs olyan partner, aki ezt megadja a szexben, de nem bánt a szexen kívül?
52/64 A kérdező kommentje:
De egy csatát megnyertem most. Mert a mai nap már az enyém lett legalább.
2021. ápr. 11. 13:27
53/64 anonim válasza:
Akkor az isten is egymásnak teremtett benneteket.
Ő egy éretlen pasi, aki szeret birtokolni, meg durván bánik veled.
Te meg sub vagy, aki szereti, ha alázzák.
Sok boldogságot!
54/64 A kérdező kommentje:
51 nem tudom van e
2021. ápr. 11. 13:28
55/64 anonim válasza:
én tudom - ilyen vagyok ;) írj bátran!
56/64 A kérdező kommentje:
53 ha igy lenne akkor nem keszulne ki a srác.
2021. ápr. 11. 13:29
57/64 A kérdező kommentje:
Gondolom egy bantalmazo nem készul ki. De ő dühöng.
2021. ápr. 11. 13:29
58/64 anonim válasza:
mert nem dom, hanem bántalmazó - ég és föld a kettő!
59/64 A kérdező kommentje:
Akkor..én vagyok az erősebb. Ezt nem fogja birni. Igy ki fog tőlem készülni. Idő kérdése.
2021. ápr. 11. 13:33
60/64 A kérdező kommentje:
A bántalmazok pontosan azért bántalmazok, mert valojában gyengék. Gyengék egyenesnek lenni meg asszertiven beszélni meg stb
2021. ápr. 11. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!