Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít monogám szexkapcsolatban megcsalásnak a megcsalás, mikor ugysem akar tolem semmit?
Olyan rossz, hogy nem vagyok lekötve ugyan, nem akar velem járni stb hiába nyitottam, viszont "megtiltja",hogy más pasikkal foglalkozzam.
Tehát nem is kellek neki, de akkor se legyek mással.
Különben vége.
En ezt nem igy akarom. Hanem őt akarom. Nem ultimátumikat.
Hogy oldjam meg
nyilvan csak szexet akar toled, de onzo mondon nem akar ‘osztozni’. szerintem titokban az ilyen ferfiak is megdugnak masokat, csak toled varja el, hogy legyel kizarolagosan vele.
nem kell arrol tudnia, hogy masokkal ismerkedsz es szexelsz, tedd ezt es ne legyen buntudatod, mert eselyes, hogy o is ezt csinalja, csak alszentkedik. mindjuk en abban a pillanatban b asznam ki, amikor elkezdi csekkolgatni a telefonomat es embereket tiltat le.. nem.
Ő nem szexel senki massal. Ez holtbiztos.
Teljesen rajtam van. Maxon.
Az egyik kommentet nem ertem mindjart masolom
Mit értessek meg vele?
"Rendben, akkor vagy megérteted vele, vagy elfogadod - s akkor nincs ismerkedés, amíg neki kellesz.... mármint nem te, csak arra."
Ezt nem ertem
Es mit fogadjak el?
Meg mire nem én, meg merre?
"Rendben, akkor vagy megérteted vele, vagy elfogadod - s akkor nincs ismerkedés, amíg neki kellesz.... mármint nem te, csak arra."
Megérteted vele, hogy ha nem vagytok egy pár, akkor nincsen hűség.
Vagy elfogadod a helyzetedet, hogy te csak vele szexelsz, mert szereted, ő meg nem szeret, csak használja a testedet arra, hogy elélvezzen.
így érthető?
szerintem azt csak te hiszed, hogy o nem dug masokat. en is voltam ilyen helyzetben, ugyanezt hittem, hat o tutiiii nem, nincs is ra ideje, nem olyan srac.. aztan csunya koppanas lett a vege. szoval most mondom, hogy kezdj el mast keresni, mert meg ha most per pillanat tenyleg nem is dug a ferfi mast, akkor napok, hetek mulva majd fog es te pofara leszel ejtve. az ilyenek mind csak arra varnak, hogy jojjon egy olyan no, aki jobban erdekli/izgatja oket es akkor teged hagynak a francba. legalabb annyival biztositsd be magad, hogy ha ez
megtortenik, tudj mashoz menni.
Tenyleg nem szexel massal.
Meg elégedett teljesen. Nem keres senkit nem kell neki senki. Neki minden teljesen jo igy. Nem kaocsolatfuggo meg semmi.
Tipikus példája annak amikor valaki szexrabszolgát tart.
Egy privát lyul vagy neki.
Annyira nem vesz emberszámba hogy normális párkapcsolatba lenne veled.
De neked is megtíltja hogy normális párkacsolatod legyen.
Vagy szakítasz vagy beletörődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!