Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít monogám szexkapcsolatban megcsalásnak a megcsalás, mikor ugysem akar tolem semmit?
Olyan rossz, hogy nem vagyok lekötve ugyan, nem akar velem járni stb hiába nyitottam, viszont "megtiltja",hogy más pasikkal foglalkozzam.
Tehát nem is kellek neki, de akkor se legyek mással.
Különben vége.
En ezt nem igy akarom. Hanem őt akarom. Nem ultimátumikat.
Hogy oldjam meg
ok, klasszikus bántalmazói viselkedés - ehhez kár bármit hozzátenni. Te akarod, hogy így kezeljen, neked ez jó, mi ebben nem tudunk segíteni.
Ha keresel másik partnert, aki nem így becsül meg, írj!
Es most ez is pont. Amirol a kérdés szol. Épitgetném a kaocsolataim de most így? Nem "merek"semmit tenni jofirmàn, mert akkor megint én vagyok a megbizhatatlan, meg a sz.r mégis akkor mit várnék tőle? Ahogy most is ilyenekrol is szol a dolog. Hogy megis mit akarnék en tole ha mellette futtatnék ezt azt?
Es akkor megint ott vagyunk hogy vissza is kerdezhetnék hogy milyen alapon kene akarnom tőle bármit is es milyen alapon zárjak en le mindenki mast.
Szoval őt a "hűtlenség" zavarja, elvárja hogy komolyabban vegyem őt. Csak épp mire fel. De erre meg ő kerdezne vissza, hogy es de ő mire fel vennem engem komolyan.
Mindezt ugy hogy semmiféle szándékárol nem beszél.
Egyet értek a 45-el.
Bántalmazó viselkedés.
És visszadobni a labdát válsz nélkül csak egy gyerekes védekező módszer.
Az meg, hogy ő is megbecsül, csak a maga módján, tipikus bántalmazott viselkedés.
Nem beszélhet így veled, (ribi, kva, stb..) főleg nem, akkor, ha meg akar tartani.
Mindegy milyen zaklatott érzelmileg. Ezt csak azért csinálja, hogy tw kevésbé értékeld magad, és vele maradj, elfogadd a helyzeted.
Téged meg azért komolyan, mert szerettél volna többet, szerettél volna kapcsolatot, kész voltál komolyan beszélni vele.
Persze már késő, mert ő már megmutatta, hogy ő ezt nem akarja. Valószínűleg azért, mert nem akarja.
Ami a legfontosabb, képes voltál a szemébe nézni és megfogalmazni az érzéseidet. Mint egy felnőtt ember.
Neki ez láthatóan nem megy, csak a szúrkálódás, vádaskodás.
Én azt gondolom, hogy hagyd ott őt, és ne nézz vissza.
Szuper, hogy még most le tudsz lépni, rengeteg kínt és fájdalmat spórolsz meg magadnak.
Ennél csak jobb lehet, ezt megígérem.
*téged meg azért kellett volna komolyan venni
Bocs, telefonon írok
Ahogy velem beszél, az engem izgat. Ezt ő tudja. Szeretem ha "mocskosak" a dolgok. Ez a szexualitás része csak köztünk.
A visszatámadasok, vádaskodások válaszok helyett azok viszont betesznek. Ezt mondtam már neki.
De pl olyanokra hivatkozik hogy én kapcsolatokat tarzok fenn amit johogy nem visel el es akkor ne én beszéljek már arrol hogy ki akar mit meg kitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!