Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért számít monogám szexkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít monogám szexkapcsolatban megcsalásnak a megcsalás, mikor ugysem akar tolem semmit?

Figyelt kérdés

Olyan rossz, hogy nem vagyok lekötve ugyan, nem akar velem járni stb hiába nyitottam, viszont "megtiltja",hogy más pasikkal foglalkozzam.

Tehát nem is kellek neki, de akkor se legyek mással.

Különben vége.

En ezt nem igy akarom. Hanem őt akarom. Nem ultimátumikat.

Hogy oldjam meg

#hűsèg nem baráthoz
2021. ápr. 9. 07:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%

Kihasznál csajszi, értékeld már magad annyira, hogy ezt nem hagyod.

Lehet hogy nem szexel mással, de oka van annak, hogy nem akar veled kapcsolatban lenni.

Keress egy olyan férfit, aki szeret és megbecsül!

Tudom nehéz az ilyet otthagyni, de muszáj, mert sosem lesz belőle kapcsolat, mellette teljesen tönkre fog tenni.

2021. ápr. 9. 09:53
 22/64 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 21-essel
2021. ápr. 10. 23:05
 23/64 A kérdező kommentje:

Ő azt mondta hogy a kapcsolatunkban vannak érzelmek.

Es abba szerinte nem fér bele senki más.

Vagy kkulonben közöljem vele ill beszèljük meg akkor hogy ez csak szex es akkor nem fog csesztetni senki azzal, hogy miket csinàlok.

Azaz leforditva: egy szoval sem mondta, hogy szeretne, azt sem hogy komolyabbat akar, de ami most van köztünk, azt meg felértékeli annyira hogy abba nem fer bele más, mert nem csak szex van köztünk alapon.

Es valahogy elment a kedvem a szextől most igy ezek után..

2021. ápr. 10. 23:51
 24/64 anonim ***** válasza:

Az, hogy "van érzelem" de nem mondja meg mi, nagyon ügyes.

Mert szerintem ez az érzelem részéről a birtoklás, és a hatalom, amit feletted érez.

2021. ápr. 11. 07:14
 25/64 anonim ***** válasza:

Ha vannak érzelmek, akkor vagy birtokolni akar, vagy barátság extráknak gondol - s így nem osztozik rajtad senkivel!

Ezzel szemben te ennél többet érzel - amit nem kapsz meg; s ezért ismerkednél.

Neked jó a csak szex?

2021. ápr. 11. 07:18
 26/64 A kérdező kommentje:

A barátság extrakkal dolgot teljesen kizárja mert azt önbecsapásnak tartja.

Eddig jo volt vele szex, szenvedélyes mindig stb

De a mostanában törtènő beszélgetéseink(mint a fenti és ilyenek) engem leblokkoltak most

teljesen

És most nem irok nem hivom pedig hètvégéken mindig együtt vagyunk.

Valószinű ez is be fog tenni most. Mert amikor hanyagolom azt személyes sértésnek veszi es abbol megint az jön hogy én vagyok a megbízhatatlan..

2021. ápr. 11. 08:00
 27/64 A kérdező kommentje:

Jah a csak szexet kérdezted.

Azzal semmi bajom nem lenne, csak Vele nem megy nekem már a csak szex.

2021. ápr. 11. 08:04
 28/64 anonim ***** válasza:

Beleszerettél. Ő is beléd, csak neki kényelmes így a távolból szeretni. Lehet benne valami toxikus.

De azt te is érzed, Kérdező, hogy ez így nem az igazi, mindent elsöprő szerelem. Már az eleje kínszenvedés a kapcsolatnak. Mi lesz itt még?

Állítsd falhoz, hogy vagy rendes kapcsolatot csináltok, vagy dobd ki, és keress másik pasit.

2021. ápr. 11. 08:17
 29/64 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem már tőle egy egy ilyen hasonlo idegesito "parázsvita"(ő veszekedésnek hívja)keretében, (mikor folyamat lecseszett hogy én laza kapcsolatnak hivom amiben vagyunk (mégis minek nevezzem..?))mikor olyasmirol volt szo, hogy ne tartsak kapcsolatokat másokkal, és mondtam, amugy sincs bizalmam felé, igy johogy szeretnék kapcsolatokat epiteni és sztem mi valojában még ismerkedunk csak, hogy ki milyen mit hogyan lehetne, egyfajta feltérképezése megy a másiknak, mert gondolom te magad sem tudod hozzám hogyan állj, vagy te komoly kapcsolatot akarsz??

Erre csend.

Aztán olyan ego hülyeségeket nyögött be hogy zavarja hogy en nem tartom őt komoly kapcsolatra alkalmasnak.

De most nekem miert is kene őt komolyan vennem??

Meg ám ami nagyon zavar, hogy az ilyeneket nem megbeszéljük egyáltalán normalisan, hanem pattogos vita az egész

2021. ápr. 11. 08:33
 30/64 A kérdező kommentje:

Es akkor majd most jön a többi is abbol, hogy nem találkozom most vele.

De ezek után mégis hogy találkoznék vele? Le kéne "hűlnöm" eleve. Meg félretenni ezt az egészet magamban.

2021. ápr. 11. 08:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!