Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/20 anonim válasza:
Ez szerintem nem sportos hanem gnom.
4/20 anonim válasza:
Teljesen rendben van, jó alakja van. Egyébként az ágyhoz és a bútorokhoz viszonyítva tényleg kb. 120 cm "magas" lehet, de attól még jó alakja van.
5/20 anonim válasza:
nagyon furcsák ezek a lábak.
de egyébként sem jön be, az én ízlésemhez túl izmos, hiányzik a lágyság, egy kis formás zsír
6/20 anonim válasza:
Furák a lábai nagyon. És nagyon alacsonx a csaj vagy a kép torzít? Amúgy nem lrnne baj az alakjával de valahogy aránytalannak tűnik
8/20 anonim válasza:
#6 nem a kép torzít, nézd meg a telefon méretét a kezében, egy törpe a csaj, azért állnak ilyen furán a lábai illetve erős csípőficama is van csak ez szemben állva annyira nem látszik elsőre
9/20 Noren1989 válasza:
Túl sok segg és làbnap a gym-ben.
10/20 anonim válasza:
Noren1989-el kell egyetértsek.
Aránytalan nekem is a csaj.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!