Szerintetek mennyi idő kell, ahhoz hogy egy sportosabb formát összehozzak?
Életemben nem sportoltam, ülő munkát végzek.
Kicsit meg vagyok hízva, az alkatom ehhez hasonló:
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz hogy egy kicsit fejlődjek, izmosabb, sportosabb legyek?
Valakinek igen, de csak jó genetikával és alapvetően fizikailag aktív életvitellel. Az átlagnak ezért is meg kell dolgozni, plusz azt is nézd meg, hogy a kérdező mit linkelt, honnan indul.
Az pedig, hogy a fitnesz média teljesen félresiklatta az emberek realitásérzékét, nem sajnos nincs hatással a valóságra. Számítottam rá, hogy sokan kevésnek fogják érezni, de hát ez van.
Szia kérdező!
Megmondom neked őszintén, ha én így néznék ki egy évig ki sem jönnék a patikából, meg az edzőtermemből.
Na de viccet félretéve,ettől még a csajom is izmosabb, pedig csak ibutamorent nyom endurobollal.
Rossz a genetikád, ezt a sportot nem neked találták ki.
DE!
Ha hajlandó vagy sokat edzeni, sok kaját enni, minőségi kajákat, tápszert mellé, akkor ahogy feljebb írták eltudsz valamit érni.
Biztos lesz aki majd kifejti ha van sok ideje, mit mennyit miből hogy csinálj, de én csak ennyi építő jellegű hozzászólást akartam.
Béla 48F
147kg
197cm
kar 55-56 cm
erőemelő
Mielőtt valaki írná nem testépítő ezért 147kg hanem erőemelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!