Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportosabb, izmosabb alkat egy lánynál azt szerintetek előnyösebb vagy inkább hátrány a fiúknak a szexnél?
Nálam előny.
De nem is a testiségnél, hanem általánosságban.
Képet szívesen megnézek privátban, és véleményt is mondok.
Embere válogatja, van aki nem bírja az izmokat a lányon. Számomra mindenképp pozitív, mert látványra mindenképp többet ad és bizonyos pózok is könnyebbek egy kevésbé fáradékony lány esetében. Meg amúgy is fontos, hogy nem hanyagolod el a tested.
Képet szívesen fogadom, ha küldesz, érdekelne, mit jelent pontosan nálad hogy izmos alkat.
24/f
Én izmos lány vagyok, és nem csak éppenhogy, mivel versenyzek is. Szerintem abszolút két véglet van, mert a férfiak többsége vagy teljesen elzárkózik tőle, vagy imádja. Én mindkettőt tapasztaltam már, egy csomószor beszólnak, hogy minek, meg nem nőies, meg undorító stb, és egy csomó másik alkalommal meg oda meg vissza dicsértek, hogy csodálatos, egyik exem szintén a fenekemért volt oda, egy csomót feküdt rajta és markolta, hogy milyen csodálatos. XD mostani párom a combomat szereti, hogy formás és jó fogni. Volt, hogy utcán is megdicsért egy ismeretlen, hogy akármit is edzek nagyon látszik és jól nézek ki.
Tehát szerintem vegyes. Én amúgy nem szedek semmit, szóval teljesen természetes a testem, mellem se tűnt el. :D
Egy bizonyos mértékig még szexi ha azon túl edzel akkor már inkább taszító, de szerintem azt csak rengeteg edzéssel és egyéb szerekkel lehet elérni.
Ha képet is küldesz utána jobban tudok véleményt alkotni.
27F
Nekem az átlag szépségversenyek mezőnye tetszik. A topmodelleket túl vékonynak találom, a fitness versenyzők izmossága taszít.
Viszont nem sértek meg csajt azzal, hogy ezt a szemébe mondjam. Pl. egyik volt tánctanár csaj ismerősöm gyúrta magát fitness modell versenyzővé. Előtte szuperbombázónak tartottam, most meg nem tetszik, az arca lágyságát is elvesztette, melle összement (elötte tökéletesnek látszott, bár csak vizes fürdőruhában szemléltem meg, borítékolom, hogy hamarosan implantátumot tetet be.)
Most is lájkolom havonta 1-2 képét, ha versenyt nyer még 2 szóban gratulálok is.
De 10/10-ről 10/6-ra lement nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!