Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportosabb, izmosabb alkat egy lánynál azt szerintetek előnyösebb vagy inkább hátrány a fiúknak a szexnél?
Figyelt kérdés
2-3 éve edzek komolyabban,sportolok is mellette:)Szerencsére sokkal látványosabb testet tudtam formálni magamnak mint sok más lány rajtam kívül,vagy még a fiúknál is:)Fizikailag sokkal jobban bírom a szexet is,rosszabb esetbe is több idő kell hogy elfáradjak,és még sok hasonló előnyös változást vettem észre magamon:)A popsimra is nagyon büszke lehetek szerintem mert nagyon kerek,feszes és izmosra sikerült formálnom:)Előtte kicsit lapos is volt:)Sajnos nem látok szexnél a fiúk fejébe hogy mit gondolnak őszintén pedig érdekelne:)Mit gondoltok,szerintetek az én alkatom előny vagy inkább hátrány tud lenni szexnél a fiúknak?:)Képet tudok mutatni ahol több látszik belőlem(nem félreérteni)csak ide nem teszek ki magamról képet:)2018. jún. 21. 15:32
11/14 anonim válasza:
Szia!
Mutasd a képet, akkor mondok véleményt. De csak ha bírod a kritikát, mert itt elég kevesen bírják, mindig le is pontoznak. Egyébként lehetnek hátrányok is , sajnos.
12/14 anonim válasza:
Szia! Ha megmutatod, megmondom! :)
13/14 mikeXxX válasza:
Izmos vagy sportos ?
Izmost soha annak ellenére sem hogy teremben edzek sportos az jó és 90% szintén így látja ott .
38f
14/14 anonim válasza:
Általában előny :)
Képről szívesen mondok véleményt.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!