Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 feletti nők, voltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nők, voltatok már nálatok sokkal fiatalabb férfival? Hogy történt meg az eset?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 21:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

Az a negyvenes nő, aki huszonévessel csinálja, csodálkozik, hogy a kiskan tapasztalatlan? Ez azért komoly....

Ne higgye már senki se azt, hogy egy huszonéves srácnak olyan könnyű "megtanulnia" kufircolnia, mikor szerencsétlennek alig akad esélye erre. Ez kicsit olyan, mint amikor a munkaadó elvárja, hogy a pályakezdőnek legyen 2 év tapasztalata, meg tudjon mindent profin.... Magyarán, ez egy kib#szott zsákutca.

2021. ápr. 5. 23:45
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

En se értem, hogy egy 40es no mire számitott egy 20 éves fiatal fiutol. Ha azt mondja neki 30 centi a farka, akkor azt is elhitte volna neki, csak mert azt mondja? Egy kis paraszti logika mindig segít :D

Amúgy meg egy másik dolog, hogy egy 30-35-40 éves pasi is képes 2 perc alatt elélvezni, ha elotte már mondjuk fél éve nem szexelt. Van nyalás, 20 perc piheno, és utána van 2. menet, esetleg 3. menet, amik már rendes hosszuak.

En orulok a 20 éves fiunak, megdugta a not, szerzett tapasztalatot, vette a bátorságot és probálkozott. Ugyes a srác, az én szememben dicsérni valo. Jobb mint azok, akik ki se mernek kezdeni egy 40 évessel. Még ha 2 perc alatt el is ment :D A no meg porul járt. Van ilyen. Nem lett senkinek semmi baja :D

Udv, béke!

2021. ápr. 6. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
27 éves pasi vagyok és voltam 40 feletti nővel hosszú ideig, úgy értem hónapokig. Minden rendben volt, nem volt gyors tüzelés, tanítgatás meg ilyesmi. Vége lett mert ő komolyabb kapcsolatra vágyott. Talán már bánom :)
2021. ápr. 9. 07:53
 24/28 anonim ***** válasza:
36 évesen és 20 évessel
2021. ápr. 9. 13:00
 25/28 Tom1975 ***** válasza:
25évesen volt 40éves nőm ! 1évig tartott ! Jó volt !
2021. ápr. 9. 14:46
 26/28 anonim ***** válasza:
60/37
2021. ápr. 9. 15:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

19 éves koromban egy 43 éves nőt dugtam heti egyszer-kétszer, féléven keresztül...

Nagyon odaadó volt, olyan mélytorkos, bőnyálas, bólogatós szopást azóta sem kaptam senkitől...

Én ott viszonoztam ahol tudtam, de gyakran előfordult hogy 1-2 perc alatt elmentem, aktusnál és még a nyalásban sem voltam ügyes. Ő mindig úgy volt vele, hogyha most nem jött össze neki az orgazmus, majd legközelebb, de tőlem ezért nem vonta meg, sőt.

Hiszen tudta hogy próbálkoztam...

Volt hogy együtt nevettünk a teljesítményemen, de sosem nevetett rajtam.

Emiatt a nagyon pozitív hozzáállása miatt volt hogy olyan szinten megdugtam, hogy egymás után többször is elment és azt mondta 3-4 alkalommal is, hogy ilyen jó még sosem volt neki.

De ekkor már régóta összejártunk és a sokadik esélyt adta meg nekem...

Nagyon rendes volt.

Kár hogy már komoly kapcsolatban van :/

2021. ápr. 10. 01:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Sok 40+ os Milfet már csak szinte a z 50-60 asok akarják megdugni.

Ott vannak egyedül egy-két gyerekkel és szar az életük .

Minek is a 40+ os amikor tele van minden vihető 20-30 évesekkel

2021. ápr. 25. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!