Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti nők, voltatok már nálatok sokkal fiatalabb férfival? Hogy történt meg az eset?
Az a negyvenes nő, aki huszonévessel csinálja, csodálkozik, hogy a kiskan tapasztalatlan? Ez azért komoly....
Ne higgye már senki se azt, hogy egy huszonéves srácnak olyan könnyű "megtanulnia" kufircolnia, mikor szerencsétlennek alig akad esélye erre. Ez kicsit olyan, mint amikor a munkaadó elvárja, hogy a pályakezdőnek legyen 2 év tapasztalata, meg tudjon mindent profin.... Magyarán, ez egy kib#szott zsákutca.
En se értem, hogy egy 40es no mire számitott egy 20 éves fiatal fiutol. Ha azt mondja neki 30 centi a farka, akkor azt is elhitte volna neki, csak mert azt mondja? Egy kis paraszti logika mindig segít :D
Amúgy meg egy másik dolog, hogy egy 30-35-40 éves pasi is képes 2 perc alatt elélvezni, ha elotte már mondjuk fél éve nem szexelt. Van nyalás, 20 perc piheno, és utána van 2. menet, esetleg 3. menet, amik már rendes hosszuak.
En orulok a 20 éves fiunak, megdugta a not, szerzett tapasztalatot, vette a bátorságot és probálkozott. Ugyes a srác, az én szememben dicsérni valo. Jobb mint azok, akik ki se mernek kezdeni egy 40 évessel. Még ha 2 perc alatt el is ment :D A no meg porul járt. Van ilyen. Nem lett senkinek semmi baja :D
Udv, béke!
19 éves koromban egy 43 éves nőt dugtam heti egyszer-kétszer, féléven keresztül...
Nagyon odaadó volt, olyan mélytorkos, bőnyálas, bólogatós szopást azóta sem kaptam senkitől...
Én ott viszonoztam ahol tudtam, de gyakran előfordult hogy 1-2 perc alatt elmentem, aktusnál és még a nyalásban sem voltam ügyes. Ő mindig úgy volt vele, hogyha most nem jött össze neki az orgazmus, majd legközelebb, de tőlem ezért nem vonta meg, sőt.
Hiszen tudta hogy próbálkoztam...
Volt hogy együtt nevettünk a teljesítményemen, de sosem nevetett rajtam.
Emiatt a nagyon pozitív hozzáállása miatt volt hogy olyan szinten megdugtam, hogy egymás után többször is elment és azt mondta 3-4 alkalommal is, hogy ilyen jó még sosem volt neki.
De ekkor már régóta összejártunk és a sokadik esélyt adta meg nekem...
Nagyon rendes volt.
Kár hogy már komoly kapcsolatban van :/
Sok 40+ os Milfet már csak szinte a z 50-60 asok akarják megdugni.
Ott vannak egyedül egy-két gyerekkel és szar az életük .
Minek is a 40+ os amikor tele van minden vihető 20-30 évesekkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!