Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol fugg hogy lesz e huvelyi orgazmusom vagy sem? Tobb lent
Nevezzuk “A„ partnernek, nagyon jo az agyban, szerettem is magat a sracot is, de megis csak a csikloi orgazmus ment, pedig nagyon igyekezett mindig.
„B” viszont eleg unalmas, lassu, csak misszionarius, semmi extra, es megis mukodik vele.
Megis mitol fugg ez? A partner meretetol/alakjatol? En egeszen addig azt hittem keptelen vagyok huvelyi orgazmusra, amig nem talalkoztam “B„vel...
hmm..
minden nő képes rá
csak meg kell tanulnia !
a férfiaknak az automatikusan megy, és ott vannak a tradíciók is ami miatt ez egyszerű (jó pont ha kanos és sok nőt meghúzott), sima manuális ingerléssel is el tudnak élvezni, mert nekik ennyi elég,
a nőknek egy csomó mindent le kell tenni hozzá, kell bizalom, vágy, érzés, le kell tennie azt h ha szexel akkor megbélyegzik ahogy ezt évszázadokon keresztül volt. meg kell tanulnia a testét és azt h a vágy benne olyan ami az övé és nem bélyegezhetik meg miatta, neki is joga van élveznie a szexet... másik h a nő testének is tanulnia kell az orgazmushoz vezető utat!
de visszatérve
szerintem a póz és a mozgás miatt van. egy hosszabb de finomabb érintés ingerlőbb, Neked az kell h lassabban, mélyebben és hosszasan ingereljen belül a farok. próbáld ki ugyan ezt a A pasival is, nem mondom h egyből menni fog de simán lehet h idővel vele is sikerül
jó tanács, ne várj el semmit sem ! a B pasival nincs elvárásod az A pasival van - ez hiba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!