Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitol fugg hogy lesz e huvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol fugg hogy lesz e huvelyi orgazmusom vagy sem? Tobb lent

Figyelt kérdés

Nevezzuk “A„ partnernek, nagyon jo az agyban, szerettem is magat a sracot is, de megis csak a csikloi orgazmus ment, pedig nagyon igyekezett mindig.

„B” viszont eleg unalmas, lassu, csak misszionarius, semmi extra, es megis mukodik vele.

Megis mitol fugg ez? A partner meretetol/alakjatol? En egeszen addig azt hittem keptelen vagyok huvelyi orgazmusra, amig nem talalkoztam “B„vel...

2021. ápr. 5. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
A nők nagy része nem is képes hüvelyi orgazmusra. Örülj neki hogy te képes vagy rá
2021. ápr. 5. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ama titokzatos kémia... tudat alatt jobban vonz "B" partner, erősebben kötnek az érzések, meg egyszerűen csak jobban egymásra tudtok hangolódni, jobban megvan a közös hullámhossz, jobban érzi mi kell neked. Ehhez meg IQ, EQ kell és nem centik, meg bicepszek, de nem is diploma.
2021. ápr. 5. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Méretbe milyenek?
2021. ápr. 5. 19:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Kizart... A partnert szerettem is, es soha eletemben nem kivanam embert jobban mint ot, B meg csak... szorakozas, nem kot hozza semmi :/
2021. ápr. 5. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. ápr. 5. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

6, Súgok egy titkot: a nők nagy része nem képes a hüvelyi orgazmusra, ez orvosi tény. De psszt. 🤫

Nehogy meghallják, mert a végén még hülyének néznek itt ezért a kommentedért.

2021. ápr. 5. 19:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Valoban nagy reszunk nem kepes ra, ezen nincs mit szepiteni, ezert is lepett meg.

21 vagyok egyebkent, bar igazan nem tudom hogy ennek vajon mennyi koze van a dologhoz

2021. ápr. 5. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A farok méreteket tudod? vagy látásból hogy mekkora A-nak vagy B-nek? mármint szerintem ha valakinek vastagabb a farka akkor azzal jobban élvezed mintha vékony lenne.

Egyébként szerintem is kémia vagy az izgalom hogy B nem lekötött partner csak egy kaland.

2021. ápr. 5. 20:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Amugy “A”nak hosszabb es vastagabb is.....de pontos mereteket nem tudok sajnos
2021. ápr. 5. 20:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg “B” javara van kozottuk egy jo... 30 ev...
2021. ápr. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!