Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem az első barátnőmmel ő idősebb mint én neki már volt kapcsolata én szűz vagyok. Viszont azt tudom hogy az előző barátjának nagy volt ( elkaptam egy beszélgetést a barátnőjével mikor még nem voltunk együtt ) ?
Figyelt kérdés
Viszont nekem nem túl nagy 15 cm hosszú 4 cm széles. Szerintetek hiányérzete lesz ez miatt? Esetleg tudtok tippeket adni mivel tudnám ezt kompenzálni?2021. ápr. 5. 16:31
11/16 LazyJones válasza:
#10 Szerinted mindenki lókolbásszal rohangál, aki ide válaszol? Vagy meg vagy róla győződve, hogy mindenki életképtelen szüzike aki válaszol? Kilencesnek igaza van, egy kretén vagy. Plusz még baromságokat is írsz.
12/16 anonim válasza:
#11 A kettő közül nem hiszem egyiket se. Amúgy nincs nagyobb kretén annál, aki ismeretlenül kreténezik le valakit, akiről semmit nem tud, de nem baj :D
13/16 LazyJones válasza:
#12 tudom azt, hogy saját bevallásod szerint 14-15/4-es cerkával rohangálsz, ami szerinted kicsi a nőknek és egyik sem választana pasit ilyen mérettel. Ez szerintem bőven több dolog, mint amit tudni szeretnék bárkiről is, és bőséggel elég, hogy kreténnek tartsalak.
14/16 anonim válasza:
Tartsál. Nem mintha érdekelne, hogy egy idegen, aki semmit nem tud rólam, kreténnek tart :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Tájékozódni kéne kicsit.
15/16 LazyJones válasza:
Jó tudni, hogy szerinted az átlagos méret minden nőnek kevés.
Tudod mit, igazad van, ekkora pöccsel ne is próbálkozzál sose nőnél, legalább nem fogsz szaporodni sem.
16/16 anonim válasza:
Ki lehet elégíteni egy nőt átlag alatti mérettel is. Nem mondtam, hogy nem. De attól még a nagyobb jobb. Nők szerint 17-18cm hossz és 4,5-5cm vastagság az ideális. És ez nők véleménye, nem anonim embereké. De te biztos jobban tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!