Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok. Gáz, hogy ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok. Gáz, hogy ennyi sötét pasi közt az is akarok maradni?

Figyelt kérdés
22L

2021. ápr. 5. 00:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem gáz! Mindig is a hülyék vannak/voltak/lesznek többen! De ebben nők is vannak!
2021. jún. 15. 17:49
 32/36 anonim ***** válasza:
Ja, a kérdező se semmi. Általánosít, kirekeszt, megbélyegez. Még csak ki se kerem magamnak, mivel az hóttzicher, hogy nem fogok soha egy levegőt szívni egy ilyen primadonnával.
2021. jún. 15. 22:07
 33/36 anonim ***** válasza:

Szegény csajszi!

Nem elég, hogy az életbe sok körülötte a sötét, még itt is főleg a gyökerek találják meg!

2021 van és sajnos már kevés az igazi férfi, tisztelet a kivételnek!

De a reményt soha ne add fel, talán csak koncepciót kellene váltanod!

Ha szeretnél róla beszélni, írj rám nyugodtan!

🙂

2021. jún. 15. 22:42
 34/36 anonim ***** válasza:
Vele éppen az a baj, hogy nem akar koncepciót váltani.
2021. jún. 15. 23:16
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mekkora az elvárás. Mert azért ilyenkor mindenki abba a hibába esik hogy nézzen ki jól,mutasson frankó módon a képeken,a látszat boldogság meglegyen kifelé ezt mutatni. Aztán egy szex vagy párkapcsolat keretein belül, bunkó,nem figyel oda,az ágyban szarul teljesít. Közben lehet a másik aki nem adonisz az meg olyat művelne veled hogy életben nem felejted el. Illetve el kell felejteni hogy a barátnő mondja meg kivel miért legyél együtt vagy miért ne.Sajnos a legtöbb esetben a hölgyeket részéről itt siklik ki a dolog.Kérdés mi a fontos.
2021. jún. 16. 09:41
 36/36 anonim ***** válasza:

Szerintem várass meg minden pasit, a dologgal, míg nem ismerted ki eléggé…

Vannak még rendes, normális pasik azért!

( nem akarok felvágni, de én közéjük tartozom)

Kérdés, hogy hogyan képzeled el mind külsőre, mind belsőre, a neked ideális pasit…

F

2021. jún. 16. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!