Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok. Gáz, hogy ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok. Gáz, hogy ennyi sötét pasi közt az is akarok maradni?

Figyelt kérdés
22L

2021. ápr. 5. 00:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Jóllehet a te véleményedet csak te változtathatod meg, de csak a téged körülvevő információk hatására fogod tudni megváltoztatni vagy megerősíteni. Annyit azért segítek, hogy az, hogy valaki az objektíve kevés tapasztalatából általánosít valamivel kapcsolatban, és mereven elzárkózik az álláspontja esetleges felülbírásától, nemhogy nem szimpatikus, hanem inkább kerülendő - nem párkeresés szempontjából, hanem úgy egyáltalán.
2021. ápr. 5. 11:03
 22/36 A kérdező kommentje:

#21 A merev elzárkózás csak a te vélelmezésed, az objektív tapasztalataimról meg fogalmad sem lehet. Nyilván a "relatív" fiatal koromra céloztál, de ha te idősebb vagy, akkor meg az én korosztályomról neked nincs tapasztalatod. Ha meg nem vagy idősebb, akkor relatíve neked sincs több. Szóval a kioktatás csak műsor saját magadnak.

Amúgy igen, a körülöttem lévő fiúk viselkedése és gondolkodása miatt van ez a véleményem. És nincs merev elzárkózás, van sok haverom, jönnek újak, egyik sem kéne páromnak.

2021. ápr. 5. 14:08
 23/36 anonim ***** válasza:

A tapasztalataid egzakt mivoltáról valóban fogalmam sincs, de én a reprezentativitását vitattam, nem azt, hogy objektív-e vagy sem. És nem választani bármilyen gyatra merítésből mindenkinek az egyéni szabadsága, de ebből a mintából kiindulva leszögezni, hogy soha nem is lesz senki, aki megugorja az elvárásokat - akárhogy is nézem, én nem tudom máshogy hívni ezt, mint merev elzárkózásnak, és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki így látja.

(Apropó, a "te ezt nem értheted", "erről fogalmad sincs", stb. szövegek nem valami nyomós érvek.)

2021. ápr. 5. 14:19
 24/36 A kérdező kommentje:
Hívd aminek akarod. Az "érveimet" nem az állításom alátámasztására írtam, hanem az általad megfogalmazott prekoncepcióval szemben.
2021. ápr. 5. 14:28
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
Ms. Önelégült hercegnő.
2021. ápr. 5. 16:15
 26/36 anonim ***** válasza:
69%

Önelégült hercegnő aki nem teszi szét minden csövesnek

Ez igen

2021. ápr. 5. 16:21
 27/36 anonim ***** válasza:
62%

26

Elolvastad a kérdést mangina barátocskám?

Ő konkrétan a teljes férfitársadalmat ítélte el, nem egy konkrét réteget.

Milyen érdekees hogy egyeseknek rögtön a csövesek ugranak be egy ilyen rövid válaszból...

2021. ápr. 5. 16:24
 28/36 anonim ***** válasza:
Hát jó, csak nem sok mindent ér, ha bármire úgy vágsz vissza, hogy nekem aztán fogalmam sincs róla, és ennyi, mondat vége - főleg, hogy mint ahogy említettem, nem is ez volt a lényege.
2021. ápr. 5. 20:09
 29/36 anonim ***** válasza:
94%
Én is 22 vagyok és úgy érzem, képtelen lennék lefeküdni egy korombelivel. De a sokkal idősebbektől meg tartok, hogy ledöbbennek, vagy szimplán nem leszek jó az ágyban, mivel gondolom az elején senki sem egy lepedőakrobata, bár ki tudja.
2021. ápr. 7. 22:28
 30/36 anonim ***** válasza:

Kedves #29

Senki sem lepedőakrobataként kezdi, majd idővel szépen összecsiszolódtok minden téren.

2021. ápr. 7. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!