Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok. Gáz, hogy ennyi sötét pasi közt az is akarok maradni?
#21 A merev elzárkózás csak a te vélelmezésed, az objektív tapasztalataimról meg fogalmad sem lehet. Nyilván a "relatív" fiatal koromra céloztál, de ha te idősebb vagy, akkor meg az én korosztályomról neked nincs tapasztalatod. Ha meg nem vagy idősebb, akkor relatíve neked sincs több. Szóval a kioktatás csak műsor saját magadnak.
Amúgy igen, a körülöttem lévő fiúk viselkedése és gondolkodása miatt van ez a véleményem. És nincs merev elzárkózás, van sok haverom, jönnek újak, egyik sem kéne páromnak.
A tapasztalataid egzakt mivoltáról valóban fogalmam sincs, de én a reprezentativitását vitattam, nem azt, hogy objektív-e vagy sem. És nem választani bármilyen gyatra merítésből mindenkinek az egyéni szabadsága, de ebből a mintából kiindulva leszögezni, hogy soha nem is lesz senki, aki megugorja az elvárásokat - akárhogy is nézem, én nem tudom máshogy hívni ezt, mint merev elzárkózásnak, és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki így látja.
(Apropó, a "te ezt nem értheted", "erről fogalmad sincs", stb. szövegek nem valami nyomós érvek.)
Önelégült hercegnő aki nem teszi szét minden csövesnek
Ez igen
26
Elolvastad a kérdést mangina barátocskám?
Ő konkrétan a teljes férfitársadalmat ítélte el, nem egy konkrét réteget.
Milyen érdekees hogy egyeseknek rögtön a csövesek ugranak be egy ilyen rövid válaszból...
Kedves #29
Senki sem lepedőakrobataként kezdi, majd idővel szépen összecsiszolódtok minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!