Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen megy a szexkapcsolat keresés?
Figyelt kérdés
Regisztráltam már pár ilyen oldalra, de valahogy nem írnak vissza. (Kívánlak, Puncs, Goldengate) eselef rossz helyen keresgélek?
25F
2021. ápr. 4. 14:57
11/15 anonim válasza:
Én most váltam....csak a francnak van kedve újra komoly kapcsolatba vágni.
az ötös-kilences
12/15 anonim válasza:
10-es vagyok,és értem. Igy teljesen logikus,hogy nem ugrasz bele azonnal egy normál kapcsolatba. De abban kételkedem,hogy határon belül ne találhatnál megfelelő partnert. Egy jó pasira ugranak a nők...
13/15 anonim válasza:
...igen, de nem tudom, hogy a pénzemért vagy a kiállásomért. Nekem jó tapasztalataim vannak határon túli magyar csajokkal és az osztrákokkal is. A hazaiak? 100-ból 95 aranyásó....nem boldogan írom le!
14/15 anonim válasza:
A szexkapcsolat nem annyira szoros,hogy a pénzednek "hasznát venné" a partnered. Rajtad múlik mennyit mutatsz és mennyit költesz Rá.
15/15 alonelyman válasza:
még jó hogy nem írnak vissza mivel ezek az oldalak átverések kamu profilokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!