Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek én vagyok a 3. szexkapcsolata, és én ezt nehezen dolgozom fel. Hogyan tehetném túl magam ezen?
Van néhány lehetőség.
Vagy beszéljetek meg őszintén mindent, ami a múltat illeti, aztán zárjátok le a témát. (azt nem értem, milrt kell letagadnia. lehet azért teszi, mert tudja, hogy bánt téged?)
Vagy ha ennyire zavar, akkor beszéljétek azt meg, hogy ami volt, elmúlt, és ne foglalkozzatok ezzel többet. Főleg te ne agyalj rajta ennyit. Bár az első megoldás jobb lenne, őszintén megbeszélni. De ha ennyire rossz, nem tudod, nem fáj alapon ez is egy megoldás lehet. Csak akkor tényleg ne agyalj ezen, és tedd túl magad rajta.
A 3. variáció pedig az, hogyha nem tudod elfogadni a múltját, akkor szakítsatok, és keress olyat, aki megfelel ezeknek az elvárásoknak. Ha egy év alatt még mindig ezen rágódsz, akkor sanszos, hogy nem sikerül egykönnyen kiheverni.
Az is fontos, hogy ő is tartsa magát a megbeszéltekhez!("szóljon most vagy hallgasson mindörökre" :) vagyis beszéljétek meg, aztán zárjátok le a dolgot, ahogy mindkettőtöknek jó!)
Amúgy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!