Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni a barátnőmnek?
Barátnőmnek ha rossz kedve van szokta magát bántani. Régebben előfordult, hogy ütött valamit, mostanában áttért arra, hogy vagdossa magát.
Először körzővel, utána meg áttért a pengére. Már régóta próbálom erről leszoktatni, mondtam, hogyha csinálja akkor én is, de ez se segített. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez így nem helyes, nem szabad bántani magát, máshogy kell levezetnie a feszültséget, és, hogy azzal, hogy magát bántja nekem is nagyon rossz.
Az a legnagyobb baj vele, hogy azt mondja, hogy neki tetszik ha van rajta vágás, szereti nézni. És hiába mondom neki, hogy ez nagyon nem jó dolog, nem szabadna magát bántani. De ő azt mondja, hogy nincs ebbe semmi rossz, hogy néha-néha pár vágást csinál magának.
Hogy tudnék neki segíteni, hogy leszokjon róla?
Vagy a pszichológus. (De oda kétlem, hogy önszántából elmenne.)
Vagy iratkozzatok be ketten valamilyen küzdő sportra. Mondjuk kikbox-ra. Levezeti a feszültséget és lesz rajta seb dögivel.
Köszönöm "kedves" 8-as.
Neked kéne ilyen helyre menned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!