Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell átad ni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Killer980310 kérdése:

Hogyan kell átad ni a barátnőmnek az ajándékot?

Figyelt kérdés
hogyan tudnám átad ni az ajándékot a barátnőmnek születésnapjára. Az életembe ö az első komoly és 2 nap és születésnapja van már az ajándékot is megvetem csak nem tudom, hogy adjam át neki.Mert nem olyan simán akarom felköszönteni valahogy olyan különlegesen
2014. okt. 21. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Vágd hozzá XD nem persze csak poén! Hát ha nem simán csak át adni akarod akkor dugd olyan helyre ahol tuti meg találja! Vagy közös vacsora valahol és közben át adod!
2014. okt. 21. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Virágot a virágnak, dobozt a doboznak!

amugy annyi, hogy akkor add oda neki amjkor kettesben vagytok, nem kell tobb

2014. okt. 21. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a bajod az ajándékkal? Miért veted meg?
2014. okt. 21. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetőleg kedvesen és ha van rá mód "jó atmoszférában" - amit ki lehet alakítani ha az ember ügyes. Bár emberfüggő... Én életemben egyszer kaptam ajándékot hasonló esetben, de nagyon jól tudott esni, holott annyira nem voltak különleges körülmények (talán csak maga a gesztus és az hogy az illető tudta, hogy ez jó lesz nekem, mert emlékezett arra amit mondtam már alapból jó indítás volt). /Kár, hogy több ilyen nem lesz, illetve ez is egy kihalófélben lévő dolog, a többség általában pénzt/utalványt/fantáziátlan dolgokaz ajándékoz még a férjének/feleségének is. Egy kis figyelmesség többet ér mint valami drágább cucc/
2014. okt. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!