Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék segíteni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék segíteni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek ha rossz kedve van szokta magát bántani. Régebben előfordult, hogy ütött valamit, mostanában áttért arra, hogy vagdossa magát.

Először körzővel, utána meg áttért a pengére. Már régóta próbálom erről leszoktatni, mondtam, hogyha csinálja akkor én is, de ez se segített. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez így nem helyes, nem szabad bántani magát, máshogy kell levezetnie a feszültséget, és, hogy azzal, hogy magát bántja nekem is nagyon rossz.

Az a legnagyobb baj vele, hogy azt mondja, hogy neki tetszik ha van rajta vágás, szereti nézni. És hiába mondom neki, hogy ez nagyon nem jó dolog, nem szabadna magát bántani. De ő azt mondja, hogy nincs ebbe semmi rossz, hogy néha-néha pár vágást csinál magának.

Hogy tudnék neki segíteni, hogy leszokjon róla?

2014. okt. 21. 20:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem hagyom rá.

Nem hiába vagyok vele, jóban és rosszban is, segíteni fogok neki mindenben mert szeretem.

2014. okt. 21. 20:49
 12/19 anonim válasza:
És megéri neked mindez?
2014. okt. 21. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Érte megéri.

Csak gondoltam megkérdezem, hogy hátha tud valaki valamit tanácsolni, hogy, hogyan tudok segíteni neki.

2014. okt. 21. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Na ez az ahova nem trollkodok. Ez nagyon komoly ember. Itt már csak drasztikusan lehet fellépni, hisz hiába mondod szépen, saját magát se tiszteli nem, hogy téged. Leírom én mit csinálnék:

Először is szembesíteném vele, hogy akármikor meghalhat, ki tudja mikor milyen állapotban van meg milyen érbe vág bele, 1-2 perc és azonnal elvérzik. És akkor lehet hatni a lelkére, az van minden nőnek: Kiábrándultam belőled, mert elfutsz a problémák elől és ahelyett, hogy közösen megoldanánk, te a barátodat is leszarod holott elvileg fontosak vagyunk egymásnak. Szerintem gondolkoztasd el mielőtt késő lesz!

2014. okt. 21. 21:01
 15/19 A kérdező kommentje:

14-es Köszönöm szépen.

Megpróbálok hatni rá.

2014. okt. 21. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de ne próbáld. Nem tudom mennyi idősek vagytok de engem teljesen felkavart ez az egész pedig teljesen kívülálló vagyok. Igen is holnap közös beszélgetés, szemtől-szembe és vázolni minek mi a következménye, mert nem fog menni másképp. Én biztos nem hagynám, de főleg nem tudnám végignézni, hogy ezt tegye magával.
2014. okt. 21. 21:18
 17/19 A kérdező kommentje:

Akkor nem próbálom, megteszem. :)

18,19 évesek vagyunk.

Át fogjuk beszélni jó párszor, addig nem fogom feladni amíg nem látja be, hogy ezt így nem szabad csinálni és nem fejezi be.

2014. okt. 21. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:
hívd a 104et
2014. okt. 21. 21:39
 19/19 A kérdező kommentje:

18-as, ha nincs értelmes válaszod akkor légyszíves ne írj ide.

Köszönöm.

2014. okt. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!