Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, voltatok mar olyan szexkapcsolatban amibol nem tudtatok kilepni csak nagyon nehezen?
Nem tudom mire szamitottatok de amit az egyes irt nagyon meg is erdemeltr az egyes.Ha mar felreba.szik mert egy utolso sza.jha akkor viselje a kovetkezmenyeit.Ha volt batorsaga felre lepni legyen batorsaga elmondani a ferjenek hogy titokban mas fa.szt szopkod kis ri.banc letire.
Egyszeru az egesz.Ha nem csaljatok meg a parotok nincs gond.
9es, gondolom ismered a családot és tisztában vagy a szerepekkel. Nem mindig ilyen fekete-fehér minden, csak hogy tudd.
Velem olyan volt, hogy elkezdtem ragaszkodni hozzá nagyon durván. Tudtam, hogy nem lesz jó vége és ki kell lépnem belőle,mert csak magamat fogom megégetni. Nagyon sokáig örlődtem, szerettem volna vele találkozni (és találkoztunk is), utána meg csak rosszabb lett a kedvem... Nagyon nehéz volt kilépni belőle.
Nekem ilyen formában volt nehéz, nem zaklatós, zsarolós sztori. Ő volt az egyetlen akivel ilyen *kapcsolatom* volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!