Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj,hogy szinte egyáltalán nem érdekel a szex? F24
4-es vagyok: Manapság már vannak nők, szép számmal akik inkább karrieristák és nem akarnak gyereket. Illetve idővel találhatsz majd kicsit idősebb hölgyet, akik meg "már nem akar gyereket". Én megértem, ha Te nem akarsz gyereket. Ez a Te döntésed, és ha szilárd benned ez az érzés a későbbiekben is akkor ne is legyen gyermeked valaki más kedvéért sem. A gyereknek sem lenne jó, ha egész életében azt kéne éreznie, hogy apuka szemében ő csak egy teher. Ebben egyetértek Veled.
A fő kérdés továbbra is az, hogy Te jól érzed-e magadat így ? A lényeg, hogy bolodg legyél.
Hetes, hogyne létezne aszexuális férfi is, ismertem olyat. Egyébként a többiben igazad van. Lehet, hogy későn érsz, láttam már olyat, hogy csak 30 körül kezdte el érdekelni az illetőt a szex, mondjuk ő nő volt. Vagy tényleg nem a lányok érdekelnek, csak még te se jöttél rá.
És sajnos a nők/lányok többsége akar családot, ha neked ez riasztó,nem vagy még kész erre, az is mutathatja, hogy nem vagy még"érett" ilyen értelemben. Akkor is azért lehet találni olyat, aki nem akar, csak ritkább.
A fő kérdés, hogy neked megfelel e így, ha igen, akkor ne problémázz rajta, neked jó úgy, és kész.
Nálam is volt ilyen rövid időszakokra régen.
Aztán forszíroztam a dolgot és utána meg át estem a másik végletbe.
Ha téged nem érdekel a szex meg a nők akkor keress új célokat, olyanokat amik érdekelnek.
Mi az érdeklődési köröd?
Ha jól elvagy így, akkor magasról sz@rd le ki mit mond ! Csinálj olyan dolgokat amik örömmel töltenek el.
Ne b@szd el az életedet azzal, hogy olyanokra hallgatsz akik nem értenek Téged.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!