Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ariana Grande vonzó szexuálisan? Szerintem egyáltalán nem az, többek között mert már teljesen szét van műtve. Ti mit gondoltok?
2021. jan. 18. 17:59
1/9 anonim válasza:
Nem mondom hogy kidobnám az ágyamból.
2/9 anonim válasza:
Számomra nagyon vonzó külsőre. Belsőre mondjuk hányadék.
3/9 anonim válasza:
Milyen műtétről beszélsz? Amúgy brutál erős kisugárzása van, ami nagyon szexivé teszi. Amúgy is nagyon szép lány. Csak a sok tetkó, meg a hülye viselkedés...
4/9 anonim válasza:
Nagyon szép, és aranyos. Én elvenném feleségül.
30/F
5/9 anonim válasza:
Nekem régen jobban tetszett, pl 2014-2015-ben akkor még természetesebben nézett ki
6/9 anonim válasza:
Mint Cat Valentine 10es, mint Ariana Grande 9es
9/9 anonim válasza:
A "miért hányadék belsőre" kérdésem teljesen komoly volt, nem vágom annyira a csajszit :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!