Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem úgy néz ki a csajszi melle mint ahogy elképzeltem, csúnya, és lohasztó látvány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenki elképzeli meztelenül a csajt az elején, mi van ha nagyon nem olyan? A melle kívül kb b kosaras, pici, kerek, markolható mellnek nézett ki, de csoffadt, szétálló, viszonylag nagy bimbókkal. Megmondjam neki? Vagy mit tegyek?2021. márc. 10. 06:25
2/26 anonim válasza:
Ha nem tetszik, nem izgat akkor enged el az egészet...
28F
6/26 anonim válasza:
Te szerintem nem férfi vagy. De nem is nő. Egy kisfiú. Ne unatkozz már ennyire légyszi.
7/26 anonim válasza:
Sajnos az én mellem is csak melltartóban mutat jól. És az ilyen pasik miatt vagyok gátlásos és nem merem levenni...
9/26 anonim válasza:
Vágd le a pöcsödet, az sem olyan amilyennek a szegény csajod elképzelte.
10/26 anonim válasza:
Ne nézd, hanem harapd és szopd a mellét, vsgy legalább csókold, izgasd. Csukd be a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!