Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első élmény prostinál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első élmény prostinál?

Figyelt kérdés

1. Milyen volt?

2. Miért mentél?

2. Mentél utána még vagy soha többet?

3. Kapcsolatban voltál vagy nem? A párod tudott róla vagy kiderült?

2021. ápr. 3. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

1. Meglepően jól sikerült, csinos lány volt, élvezte ő is. Ez fontos volt számomra, ezért többször is visszamentem hozzá.

2. Nem volt barátnőm de hiányzott a szex.

3. Mert nagyon megtetszett a lány és fergeteges volt.

4. Nem

2021. ápr. 3. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

1. Jó. Nem bántam meg.

2. Ki akartam próbálni akkor 21 évesen egy idősebb nővel. (aki akkor 39 volt)

2. Mentem utána, majd később másokhoz is. Elsősorban idősebb nőkhöz, de 1 év után fiatalokhoz is.

3. Nem voltam kapcsolatban

2021. ápr. 3. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem mentem, jött. Házibuliba a haverokkal amikor piáltunk rendeltünk egy csajt kicsit feldobni a hangulatot, táncikáljon, meg akinek kedve van az benevez rá.

Milyen is volt... 2-3 ponttal gyengébb élőben mint képen (nagyjából erre is számítottunk), táncban ügyetlen, szexben meg... Egy szimpla tucatszex, odapucsított, pár műnyögés, de alig várta hogy befejezd. Semmi extra, kb. ürítésre jó (ettől még kezed emberként a prostit) semmi többre.

2021. ápr. 3. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

1. Nem tudom

2. Nem mentem

3. Sosem mentem

4. Mivel csak a lúzerek prostiznak, ezt sem tudom :)

2021. ápr. 3. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

1. Kifejezettem jó volt, a csaj ugyanolyan szép volt, mint a hirdetésben, és élőben meglepett, hogy milyen igényes, és mennyire kedves volt velem, tényleg teljesen szerető barátnő feeling volt, sőt, attól is jobb volt, mert az én igényeimet tartotta szem előtt.

2. azért mentem, mert bár éltem már szexuális életet előtte, de akkor nem volt nőm, és kanos voltam, másrészt akartam látni élőben nagy ciciket, és közétenni, mert addig nem volt szerencsém ilyenhez

3. voltam még egyszer ennél a csajnál, meg egyszer egyszer egy másiknál

4. szingli voltam

2021. ápr. 3. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Jaja, csak a lúzerek prostiznak, na hát pontosan, ezért ilyen a magyar politika!:D
2021. ápr. 3. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
1 es 3 a lányom rosszlányokon fent vannak?
2021. ápr. 3. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

nekem nem volt olyan jó túl izgultam

sokat kattogok azon hogy elkaptam-e valamit

de sajna még bele bele gondolok hogy jó lenne elmenni

és abba is hogy le kéne teszteltetni magam hogy nyugodt legyek végre.

2021. ápr. 3. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

" 7/8 anonim ***** válasza:

1 es 3 a lányom rosszlányokon fent vannak?" Nem értem a nyelvtanodat de nem is tudtam, hogy van lányod vagy lányaid.

2021. ápr. 3. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Első prosti kicsit átvert, vagyis nagyon rafinált módon nagyon hamar "kivégzett", így aztán kulloghattam haza. Következőnél már résen voltam, és nem hagytam, hogy hamar lerendezzen, meg kellett dolgoznia érte az utolsó percig, és onnantól kezdve ez mindig így volt. Egyetlen csaj volt, akihez kétszer mentem, mert hihetetlenül barátnő hangulatot tudott teremteni. Olyankor megyek prostihoz, amikor nincs barátnőm, vagy nincs kedvem a sok rizsázáshoz azért, hogy ágyba vihessek egy lányt...
2021. ápr. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!