Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első élmény prostinál?
1. Milyen volt?
2. Miért mentél?
2. Mentél utána még vagy soha többet?
3. Kapcsolatban voltál vagy nem? A párod tudott róla vagy kiderült?
1. Meglepően jól sikerült, csinos lány volt, élvezte ő is. Ez fontos volt számomra, ezért többször is visszamentem hozzá.
2. Nem volt barátnőm de hiányzott a szex.
3. Mert nagyon megtetszett a lány és fergeteges volt.
4. Nem
1. Jó. Nem bántam meg.
2. Ki akartam próbálni akkor 21 évesen egy idősebb nővel. (aki akkor 39 volt)
2. Mentem utána, majd később másokhoz is. Elsősorban idősebb nőkhöz, de 1 év után fiatalokhoz is.
3. Nem voltam kapcsolatban
Nem mentem, jött. Házibuliba a haverokkal amikor piáltunk rendeltünk egy csajt kicsit feldobni a hangulatot, táncikáljon, meg akinek kedve van az benevez rá.
Milyen is volt... 2-3 ponttal gyengébb élőben mint képen (nagyjából erre is számítottunk), táncban ügyetlen, szexben meg... Egy szimpla tucatszex, odapucsított, pár műnyögés, de alig várta hogy befejezd. Semmi extra, kb. ürítésre jó (ettől még kezed emberként a prostit) semmi többre.
1. Nem tudom
2. Nem mentem
3. Sosem mentem
4. Mivel csak a lúzerek prostiznak, ezt sem tudom :)
1. Kifejezettem jó volt, a csaj ugyanolyan szép volt, mint a hirdetésben, és élőben meglepett, hogy milyen igényes, és mennyire kedves volt velem, tényleg teljesen szerető barátnő feeling volt, sőt, attól is jobb volt, mert az én igényeimet tartotta szem előtt.
2. azért mentem, mert bár éltem már szexuális életet előtte, de akkor nem volt nőm, és kanos voltam, másrészt akartam látni élőben nagy ciciket, és közétenni, mert addig nem volt szerencsém ilyenhez
3. voltam még egyszer ennél a csajnál, meg egyszer egyszer egy másiknál
4. szingli voltam
nekem nem volt olyan jó túl izgultam
sokat kattogok azon hogy elkaptam-e valamit
de sajna még bele bele gondolok hogy jó lenne elmenni
és abba is hogy le kéne teszteltetni magam hogy nyugodt legyek végre.
" 7/8 anonim ***** válasza:
1 es 3 a lányom rosszlányokon fent vannak?" Nem értem a nyelvtanodat de nem is tudtam, hogy van lányod vagy lányaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!