Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Emlékeztek az első orgazmusotokra? Milyen élmény volt?
13 voltam.
Leülős hidromasszázs zuhanykabinunk volt és ülve tesztelgettem a zuhanyrózsán lévő fokozatokat. A lábam közé ment a vízsugár és érdekes érzés volt. Direkt odairányítottam, szerintem 1 perc se kellett a csiklóorgazmusig, brutális volt, emlékszem, hogy végigszaladt rajtam egy hatalmas remegés és bizsergés.
Hüvelyi orgazmus 16 évesen volt először. A második srác akivel szexeltem, akkora farka volt és olyan tempóban csinálta, hogy elsöpőrt az orgazmus, szintén remegés és hatalmas forróság öntötte el a testem.
Csikló orgazmus 13 evesen a párnával. Teljesen átjàrta a testem, totál kiütött.
Hüvelyi orgazmus nemrèg, 40 évesen. Válás utàn új párom lett. Figyelmes odaadó, fantasztikus mérettel. Úgy elélveztem hogy lucskos lett minden, mintha bepisiltem volna. Majnem elàjultam, sokàig azt sem tudtam hol vagyok mi van velem, csak remegtem a testemen àthullàmzó forrósàgtól.
Sose gondoltam hogy van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!