Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hány évesen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány évesen volt az első nyelves csók?A fiú hány éves volt?Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
13 évesek voltunk. Az első randinkon. Nagyon jó élmémy volt. Még mindig együtt vagyunk. 18L
2021. márc. 14. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

14 voltam a fiú is.

Kicsit döcögősen ment az első de összeségében jó volt.

2021. márc. 14. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

17 voltam és közvetlen az első szex előtt. Aznap ismertem meg a srácot.

Nem akartam én lenni az egyetlen szűz lány az osztályban. A srác olyan 23 volt asszem.

Egy baráti társasággal mentünk hazafelé szombat éjjel egy koncert után. Az egyik csajnak volt a bátyja a társaságból. Én ültem mellé elöl a kisbuszban és vezetés közben elkezdte simogatni a combom. Miután látta, h nem ellenzem, benyúlt a bugyimba is. Hátul már nagyjából mindenki bealudt vagy félkómás volt, sötét is volt, így nem tűnt fel senkinek a dolog. Engem hagyott utoljára, mindenkit kitett a házuk előtt. Aztán kimentünk egy kissé félreeső bekötőútra és ott történt meg a dolog. Először megcsókolt, simogatott, stb., aztán elvette a szüzességem.

2021. márc. 14. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
15 éves voltam, ő velem egyidős. Nagyon rossz volt.
2021. márc. 14. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
17 voltam, őt nem tudom pontosan, de huszonvalamennyi. Mindenképpen emlékezetes voltymert ő török, és Couchsurfingen keresztül ismertem meg, úgy aludt nálunk két napig. Semmi más nem történt, másnap körbevezettem Budapesten, aztán még kb egy évig tartottuk a kapcsolatot, ő elmondása alapján kezdett többet érezni. Én nem, de megbeszéltük, és tök jó barátok maradtunk, bár azóta egyszer se láttam újra.
2021. márc. 14. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
13 voltam, ő is. Nekem nem tetszett mert erőszakosan nyomta bele a számba a nyelvét. Hamar szakítottunk is. Csak azzal volt jó akiet szerettem is
2021. márc. 14. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
13 és egész kellemes volt. Ő is annyi volt. Szakadó hóesésben, esernyő alatt, romantikusan - miközben apám elől bújkáltunk. Kár, hogy titkolóznuk kellett, nagyon rendes srác volt. Már 20+ éves sztori, mégis kellemes emlék.😍
2021. márc. 14. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
15 a fiu 18
2021. márc. 14. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
14 és nagyon jó volt, finom és gyengéd. Ő 19 volt, Balatonnál nyaraltunk és ő dinnyét árult. Míg ott volt, találkozgattunk, beszélgettünk, utána leveleztünk jó fél évig és megszakadt. Ez már jó 20+ éves történet, azt mondják az elsőre mindenki emlékszik. Kaptam egy nyakláncot is, azóta is meg van, megőriztem.
2021. márc. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!