Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen volt az első nyelves csók?A fiú
hány éves volt?Milyen élmény volt?
13 évesek voltunk. Az első randinkon. Nagyon jó élmémy volt. Még mindig együtt vagyunk. 18L
2021. márc. 14. 13:57
14 voltam a fiú is.
Kicsit döcögősen ment az első de összeségében jó volt.
2021. márc. 14. 14:00
17 voltam és közvetlen az első szex előtt. Aznap ismertem meg a srácot.
Nem akartam én lenni az egyetlen szűz lány az osztályban. A srác olyan 23 volt asszem.
Egy baráti társasággal mentünk hazafelé szombat éjjel egy koncert után. Az egyik csajnak volt a bátyja a társaságból. Én ültem mellé elöl a kisbuszban és vezetés közben elkezdte simogatni a combom. Miután látta, h nem ellenzem, benyúlt a bugyimba is. Hátul már nagyjából mindenki bealudt vagy félkómás volt, sötét is volt, így nem tűnt fel senkinek a dolog. Engem hagyott utoljára, mindenkit kitett a házuk előtt. Aztán kimentünk egy kissé félreeső bekötőútra és ott történt meg a dolog. Először megcsókolt, simogatott, stb., aztán elvette a szüzességem.
2021. márc. 14. 14:02
15 éves voltam, ő velem egyidős. Nagyon rossz volt.
2021. márc. 14. 14:07
17 voltam, őt nem tudom pontosan, de huszonvalamennyi. Mindenképpen emlékezetes voltymert ő török, és Couchsurfingen keresztül ismertem meg, úgy aludt nálunk két napig. Semmi más nem történt, másnap körbevezettem Budapesten, aztán még kb egy évig tartottuk a kapcsolatot, ő elmondása alapján kezdett többet érezni. Én nem, de megbeszéltük, és tök jó barátok maradtunk, bár azóta egyszer se láttam újra.
2021. márc. 14. 14:31
13 voltam, ő is. Nekem nem tetszett mert erőszakosan nyomta bele a számba a nyelvét. Hamar szakítottunk is. Csak azzal volt jó akiet szerettem is
2021. márc. 14. 15:18
13 és egész kellemes volt. Ő is annyi volt. Szakadó hóesésben, esernyő alatt, romantikusan - miközben apám elől bújkáltunk. Kár, hogy titkolóznuk kellett, nagyon rendes srác volt. Már 20+ éves sztori, mégis kellemes emlék.😍
2021. márc. 14. 15:50
2021. márc. 14. 16:02
14 és nagyon jó volt, finom és gyengéd. Ő 19 volt, Balatonnál nyaraltunk és ő dinnyét árult. Míg ott volt, találkozgattunk, beszélgettünk, utána leveleztünk jó fél évig és megszakadt. Ez már jó 20+ éves történet, azt mondják az elsőre mindenki emlékszik. Kaptam egy nyakláncot is, azóta is meg van, megőriztem.
2021. márc. 14. 17:00
Kapcsolódó kérdések: