Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legjobb szexuális élmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb szexuális élmény?

Figyelt kérdés
Nyugodtan adjátok ki magatokból. Mik voltak eddigi életetek legjobb szexuális élményei. Fiúk, lányok, kenyérpirítók jöhetnek vegyesen.

2021. márc. 15. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

A barátom nagyszüleinek van egy kis nyaralója a hegyekben (nem magyarországi eset, szóval tényleg hegyekről van szó), oda mentünk fel pár napra. Egyik délutánra olyan szerepjátékot találtunk ki, hogy kapok tíz perc egérutat a háztól, ami alatt bármerre elfuthatok, majd a tíz perc leteltével utánam fut. Ha egy órán belül elkap, akkor azt tehet velem, amit akar, ha kibírom az egy órát, akkor "szabadon enged". Aki esetleg látta a Trónok harcát, ott volt hasonló, amikor Ramsay vadássza le az egyik szajháját.

25/N

2021. márc. 15. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a legelső volt a legjobb.
2021. márc. 15. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Szexpartneremmel (nő) szerepjátékoztunk és ő rab volt én a fegyőr és annak a rendje módja szerint bilincselve és kikötve volt!Játék közben büntetes kép egy vibri került a punciba legerösebb rezgésre állítva és a popsijába a farkam! Olyan íntenziv élvezésbe soha nem volt részem mint akkor de partnerem is remeget az élvezettől! Utána próbáltuk még de nem volt már olyan erős érzés!
2021. márc. 15. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Unokatesómmal közösen pettingeltünk. Életemben ez volt a legjobb élmény, mert egyszerre volt tabu és izgató a dolog.
2021. márc. 15. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
#6! Hány évesek voltatok?
2021. márc. 15. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A baràtnőm mostoha bàttyàt mikor megismertem,első perctől kezdve èreztük a vonzalmat,probàltuk kerülni egymàs tekintetèt is màr,aztàn ugy alakult hogy egy bulibol ő vitt haza kocsival,fèl utig jutottunk,nemvolt kèrdès,egymàsnak estünk a kocsiban.
2021. márc. 16. 05:35
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
A harmadik pasimmal eleg messze eltunk egymastol es havonta 2x tudtunk csak talalkozni. Es az elso alkalom olyan 3 hónapra volt hogy osszejottunk es ugye akkor adtunk az erzeseknek,szo szerint remegtem
2021. márc. 16. 05:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkában visszafogottan viselkedő kollegináról kiderültek merészebb dolgok. Aki mer az nyer alapon felhoztam ezeket neki és tetszett neki az őszinteségem, így bevállalt hogy megteszi nekem azokat. De nem részletezem, max privátban. :)
2021. márc. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!