Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Barátnőmet szeretném kielégíteni úgy mint még soha, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Valaki leírná nekem hogyan is kell ezt jól csinálni?2021. márc. 31. 00:12
22/54 anonim válasza:
Még dolgozom, de kedvem támadt jól kinyalni a barátnőm amint hazaérek, köszi #6😂
23/54 anonim válasza:
Hu rábíznám magam a 6-os nyelvére. Szerencsés a párod :)
24/54 anonim válasza:
Kivitelezésben ugyanolyan jó vagyok, mint a #6.-os, csak már néha unalmas írni! De tényleg leírta a tuttit! A többi már csak összecsiszolódás, és sok-sok (nyalás) gyakorlás kérdése!
25/54 A kérdező kommentje:
Na megfogadtam az itteni tanácsokat és mondhatom jól sült el a dolog. Az a 6-os válasz tényleg odaütött, bevált elég rendesen, de ahogy többen írták ha figyelsz a reakciókra akkor tényleg könnyebb lesz a dolgod. Köszi mindenkinek a normális válaszokat, jöhetnek még nyugodtan, fejlődni sosem rossz :)
2021. jún. 16. 10:59
26/54 anonim válasza:
6-os nem érsz rá valamikor?:)))))
27/54 anonim válasza:
Kinyújtod a nyelved és lefetyelsz, mint amikor a kiscica issza a tejet... :-)
Ebben mit lehet elrontani? Esetleg, ha közben fingasz, nade lehet hogy pont arra gerjed a szuka... :-)
28/54 anonim válasza:
#6-os gyönyörűen megfogalmazta, biztosan sokan bombázták privikkel 😋
Annyit fűznék hozzá, hogy mindenki egyedi, így az ígényei is egyediek - a kommunikáció nagyon fontos itt is.
#27-es, ha te is így csinálod, akkor őszintén sajnálom szegény partnere(i)d - már ha valaha volt neked.
Csak a "levegőt rontod" a GYK-n és nyílván saját magadat minősíted a botrányos válaszaiddal.
Több szót nem is érdemelsz.
29/54 anonim válasza:
#28, én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ki volt az az egy ökör, aki hasznosra értékelte #27et🤣
30/54 anonim válasza:
Igazából egy privátot sem kaptam, de nem is ez a lényeg, örülök neki ha a kérdés feltevőjének hasznos volt, legalább a barátnőjének volt/lesz jó estéje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!