Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörös vagy sima puncit szerettek jobban nyalni?
Figyelt kérdés
Aki a szoroset, neki miben mas az erzet? Mi az a plusz amit ad ? Vagy csak szimplan vonzobbank talaljatok?
Nagyon vonz a szoros punci de a baratnom borotvalja es ra akarom venni hogy hagyja meg es vegre hadd nyalhassak szoros puncit 😂
2021. jan. 1. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Csupasz
Szörös
82 szavazat
1/26 anonim válasza:
Én csupaszon, illetve fazonosan szeretem nyalni a nőket.
F
2/26 anonim válasza:
A szőröset azért jobb, mert nem szúr. De a gyantázott sem szúr. Esztétikailag is fel tudja dobni a puncit a szőrzet. Van akinek nagyon szép formára nő.
Meg jó, ha néha ilyen, néha olyan
3/26 anonim válasza:
Igazából nem ettől függ. Bár teljesen változó, hogy éppen melyik a jobb. Szerintem amúgy az az ideális, hogy változatos és télen mondjuk meghagyni amikor senki sem látja úgysem csak akivel intim kapcsolatban van a lány. Nyáron pedig borotválni, mivel meleg van és strandon lehet látszódna.
4/26 anonim válasza:
A csupasz az igazi, azt jó sokáig szeretem nyalni. 40F
5/26 anonim válasza:
szerintem esztétikailag is nagyon vonzó, na de ha lemész nyalni...
a természetesre hagyott punciszőrzet szinte elfedi a látómeződet. mintha teljesen elvesznél a punciban. és közben cirógatja az arcodat a dús liget.
teljesen megbabonázza minden érzékszervemet.
6/26 anonim válasza:
Csupit szeretem nyalni olyan fincsi!!
8/26 anonim válasza:
Én is a csupaszra szavazok , mert nekem az jön be jobban és sokkal higénikusabb is . Az egyik kollégám mesélte , mikor még fiatal volt , akkoriban még nem borotválták a nők a puncijukat a 60 -70 s években . Azt mondta , elég sok nővel volt együtt akkoriban kb : havonta váltogatta , női partnereit .Egyszer azonban , kifogott egy kevésbé , önmagára igényes nőt és mikor odáig jutott , hogy belemászott a puncit beborító , szőr rengetegbe , mindjárt el is ment a kedve az egésztől , mert igen kellemetlen volt számára , mikor érezte a szőrszálakra tapadó és rá száradó , ( szar csimbókokat ) ! Nos , nem tudom , mennyi esélye van annak , hogy a székletből kerüljön a punci szőrzetre is , de ez a történet , számomra is , ki ábrándító !
10/26 anonim válasza:
8-as, ha valaki nagyon nagyon naaaagyon hülye, akkor lehet fordítva törli ki, hátulról előre, szóval elképzelhető. De ez azért tényleg durva még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!