Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szörös vagy sima puncit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörös vagy sima puncit szerettek jobban nyalni?

Figyelt kérdés

Aki a szoroset, neki miben mas az erzet? Mi az a plusz amit ad ? Vagy csak szimplan vonzobbank talaljatok?

Nagyon vonz a szoros punci de a baratnom borotvalja es ra akarom venni hogy hagyja meg es vegre hadd nyalhassak szoros puncit 😂

2021. jan. 1. 23:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Igen , eléggé durva az biztos . Nem hiszem el , ha valaki napi szinten tisztálkodik , fürdik , hogy akkor ez megtörténhet . Bár nem tudom , mennyi idő kell ahhoz , hogy a széklet , rá száradjon a szőrszálakra . De , ha még is megtörténik , akkor is , ha tudom , hogy randira megyek , előtte alap , hogy tisztálkodok , mert ki tudja , bármi megtörténhet , pláne , ha jól sikerül a randi .
2021. jan. 2. 01:11
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Nyalásra csupasz kellemesebb.
2021. jan. 2. 02:56
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

#8, ezt egyszerűen nem tudom elhinni, és ha volna ilyen nő, akkor az másban is hasonló, szóval a mesélőre nézve szégyen, ha ilyen nővel volt.

Amúgy se értem, van szappan és víz, naponta többször is meg lehet mosni, de a szex előtt mindenképpen. Miért lenne a szőr tisztátlan? Te se mész úgy az ágyba, hogy ne mosnád meg a fitymád alatt is...

2021. jan. 2. 03:27
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

Én a szőröset szeretem, de az ne legyen őserdő hanem szép rövidre szedett.

Bár a barátnőmnek nem nő hosszúra és csak néha kell megigazitani és szőkés vörös. Eszméletlen szép.

A csupasz is tetszik, csak ha kivan pattogva és szúr akkor azzal végem van. Ott hagyom.

2021. jan. 2. 06:22
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Az én barárnőm teljesen szőrösem hagyta a kedvemért hónapokig. Tegnap leszedte. Kiváncsi leszek milyen így.
2021. jan. 2. 08:13
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
Engem jobban izgat a csupasz punci látványa és tapintása!Nagyon imádom!
2021. jan. 2. 08:33
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
#8 de ennek mi köze a szőrhöz? akinek szarcsimbókok száradnak a szőrszálaira, arra én csupaszon se lennék kíváncsi. (úgy meg főleg nem, hogy ami rászáradt a szőrzetére, az csupasz esetben menne bele a bőrredőkbe és a punciba)
2021. jan. 2. 12:09
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Jöhet a szőrös is, ha nem dzsungel. De inkább a csupasz vagy trimmelt 😋
2021. jan. 2. 12:38
 19/26 anonim ***** válasza:
16%

Akinek még nem akad meg a torkán fanszőrzet, az ne írjon véleményt a témában!

Nagyon kellemetlen tud lenni, sőt, kiábrándító, amikor valaki fuldokolni, öklendezni kezd franciázás közben. :-(

Megjegyezném, fanszőrzet és fanszőrzet között is nagy különbség lehet. Miközben egyeseknek piheszőr, alig bolyhos, addig másoknál kész dzsungel, amihez szinte bozótvágó kellene, hogy célba lehessen érni. Utóbbit nyalni, akár felér egy smirgli (csiszolópapír) nyalással. Pár perc és már nem is érzem a nyelvem. :-( Azt sem kell tabuként kezelni, hogy a szőrös punci sokkal szagosabb, mivel a szőr üreges és magába szívja a szagokat, a nedveket. (pl. pisilés után, ha meg is van mosva nyalás közben lehet érezni a vizeletszagot) Persze, van akire mindez ajzó hatással bír, míg másokra negatívan. Még egy negatívum. A szőrzetbe olykor beleragad vécépapír darabka, szösz, kosz (pl. ha meztelenül ráül a nő).

A szőrtelenített puncit kellemesen, élvezetesen, részletesen lehet kényeztetni. Tisztálkodás szempontjából is jobb a szőrtelenített verzió. (pl. a sperma sem ragad bele) Viszont, az embert nem így találták ki, ezért szakemberek szerint higiénikusabb, ha van intimszőrzet. A túlzott baktériummentesítés ártalmas lehet.

Jómagam a szőrtelenítettre, félig csupaszítottra voksolok. (utóbbi, amikor ágyékban a puncinál csupasz, de a vénuszdombon van szőrzet)

2021. jan. 3. 15:11
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

"Nagyon kellemetlen tud lenni, sőt, kiábrándító, amikor valaki fuldokolni, öklendezni kezd franciázás közben. :-("

én kizárólag dzsungelt nyalok, de ilyesminek a közelében sem jártam. a legdurvább szörnyűség, ami történt, hogy egy-két szőrszál bekerült a számba. (nekem ez aprócska mellékhatás)

2021. jan. 3. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!