Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén; nagyon kicsinek számít, ha 25 éves létemre 12-13 cm centis a farkam?
#30, köszi. Tudom magamtól is.
"Egyébként a kismellű nőkkel mi a helyzet?"
Már elmondtam vagy ezerszer, de szerintem még ezerszer el is fogom mondani.
A kismellű nőknek létezik kiskapu: a plasztika. Ez egy teljesen más dolog, irreleváns. A kis mellből mellplasztikával bármelyik pillanatban csinálhatsz G méretű mellett, amíg a pénisznek a méretén soha a büdös életben nem változtathatsz. Ez egy permanent dolog, ezért olyan fájó dolog sok férfinak.
Én értem, amit írsz.
Én nem az átlagos párkapcsolatokról, szerelmi viszonyokról beszéltem.
Azokról beszéltem, illetve azokról a nőkről/férfiakról, akik ezen a téren(pénisz mérete) kirívóan hangosak tudnak lenni és minden okosságot oda tudnak neked hányna a "tapasztalataik alapján", ami természetesen teljesen egyéni, nem lehet nagy csoportra kivetíteni.
A lényeg továbbra is:
A tapasztalatok megtévesztenek, a fürdős dumba pedig rohadt unalmas, kamu.
A kutatásokat viszont több ezer emberen végezték el és mindig ugyanaz lett az eredmény(kis eltéréssel). Az orvos által mértnél és a bevallásos alapúaknál is egyaránt. Megbízható.
Ez csak egy unalmas konteó, hogy megnyugtatásra készülnek, teljesen triviális ez a felvetés.
Az 5-7 cm mikropénisznek számít.
A 8-12 cm kicsinek számít.
A 13-14 cm a valódi átlagos.
A 15-17 cm átlag feletti.
A 18+ pedig már nagynak számít.
#31 Csak halkan megjegyzem hogy én speciel bottal se nyúlnék egy műcsöcshöz. A pénisz méret pedig nem permanent dolog te "Einstein".
Létezik vastagítás, őssejtátültetéssel ami bizonyítottan működik, és még miegyéb aminek jobban utánna kellene nézni. Persze sok pénisznövelő dolog nem működik, de ez nem olyan mint a repülőautó, hogy lehetetlen feltalálni.
Már bocs, de te kit is érdekelsz? Nem az számít, hogy te nyúlnál-e hozzá. Ne aggódj, majd más hozzá fog nyúlni. Ez akkor is egy kiskapu.
Aha, már megint fogalomzavarban vagy. Egészen ideáig hosszról beszéltünk, ugye? Hogy a fszba jött ide a vastagítás, azt már megint nem értem.
Az őssejtátültetéses működhet, de nem alkalmazzák olyan régóta, hogy ki lehessen jelenteni, hogy ez 100%-os módszer. Amúgy meg nem ez a standard eljárás a vastagításnál. A test más tájékáról szoktak zsírt leszívni, majd beültetni a pénisz bőre alá, ám ez sokszor nagyrészt felszívódik, ezért több alkalommal is el kell menni.
Fel lehet találni, de még nincs. Szóval ezzel fölösleges is foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!