Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén; nagyon kicsinek számít, ha 25 éves létemre 12-13 cm centis a farkam?
Korábban írtam, hogy ahány statisztika, annyiféle eredmény. Tehát valahol mindenkinek igaza van a saját szemszögéből, ne essetek egymásnak!
Nem is az a lényeg igazából, hogy mi az átlag.
Átlagtól függetlenül, 13 centivel "lehet jól dolgozni", szóval ha átlag alattinak tituláljuk, akkor se feltétlenül okoz problémákat szexuális téren, azért mégsem 5 centiről van szó. Úgyhogy a hivatalos mérésektől függetlenül én normálisnak, átlagosnak mondanám, még ha 'papíron' átlag alatti is.
Nekem átlag alattinak számít, ami már problémásan kicsi, feletti pedig a fájdalmasan nagy, ami ugye megint elég szubjektív. Nálam a 13 nem esik ebbe bele, ugyanott van, ahol a 16 cm. Ha jó a srác, akkor tökéletesen megfelel a méret.
Tudod, a tipikus "30 centivel is lehet valaki béna" eset fordítottja is fenn áll. És ez nem urbanlegend, valóban nem a méret a lényeg ilyen szempontból, hogy 13 vagy 16, (csak a nagyon szélsőséges esetekben), hanem a teljes szexuális kultúrája, mit és hogyan tud csinálni, stb..)
Jó lenne, ha kicsit bele is olvasnál a cikkbe. A második táblázat a 18. forrásra alapoz, ami EGY darab forrás, míg számos más rendre a 13 centit hozta ki végső eredménynem.
Itt egy olyan cikk, ami, globálisan(több rasszt és életkort) magába foglaló forrásokkal van ellátva:
Itt kiemelik a már általam is említett valós merev átlagot: 5,16 IN, azaz nagyjából 13 cm.
Bár szerintem inkább 13-14 cm az igazi. Szóval nem én vagyok a fogyatékos, hanem te vagy irdatlanul ostoba, #20.
Meg sem nézted, amit küldtem igaz?
Még mindig nem érted, hogy a 13 centit nem erektáltan mérték.
Le van írva és fényképezve a metódus, amit használtak.
Mellesleg tanulmányok nélkül is tudja mindenki (rajtad meg pár marhán kívül) hogy a 13 centis átlag teljesen irreális.
Ember, jártàl te már férfi öltözőben?
Nem ritka, hogy valakinek kókadtan is megvan akkora.
Ne legyél már ennyire korlátolt b@szdmeg.
"Ember, jártál te már férfi öltözőben?" A 23-as leírta a lényeget ezzel.
16,5 cm / 4,5 cm vastag a péniszem, lankadtan kb 11-12 cm. Se lankadtan, se állva nem egy látványos méret. Milliószor voltam különböző férfi öltözőkben és a többségnek lankadtan is vastagabb és hosszabb, mint az enyém. Az enyémnél kisebb az még egész ritka volt. Ez. A 16,5 full átlagos. Írhatják, hogy 13 cm az átlag, meg hasonló f@szságokat, én annak hiszek, amit látok. Nem voltam ott, nem láttam, hogy kiket és hogyan mértek le azon a több mint egy évtizedes mérésen. Látom, amit látok. Sportoló vagyok és voltam, kismillió öltözőbe jártam már, különböző országokban, különböző emberekkel, bárhova léptem be, örültem, ha az átlagot alulról súrolhattam. Hogy 16,5cm / 11cm lankadtan átlag feletti legyen az egyenesen nevetséges és képtelen kijelentés.
Eh, ez is egy retek hely. Nincs szólásszabadság, mert páran így is bejelentik a válaszokat, szánalmas.
"Ha az átlag 16 centi alatt van akkor miért mondja minden nő hogy 17-20 centi volt az összes f@szija farka?" Bruh, az ilyen mondataiddal buktatod le magadat, hogy az IQ-d a nullát verdesi.
Hallottál az önbizalomról? Körbenéztél? Az egész világ a nagy farkakat dicsőíti, a kicsit meg szinte már szégyennek kell érezni. EMIATT a nagyobb méretűeknek(17+cm) SOKKAL több ÖNBIZALMUK van, mint az átlagos és kisebb méretű versenytársaiknak. Emiatt talákoznak a nők nagyobb mérettel, mert az átlagos és kisebb méretű fél, hogy labdába sem rúghat.
Illetve tudod még, hogy miért mondja mindegyik nő, hogy ők csak 18+ centivel találkoznak? Mert a férfiak HAZUDNAK! Egyéjszakások, de sokszor hosszútávú kacsolatokban is a férfiak hazudnak a méretükről és legalább +2cmt mondanak a női társaiknak.
Ami 14cm, azt legalább 16 centinek hazudják. Ami 16, azt meg legalább 18-19. Emiatt a nőkben kialakul egy false kép az átlagosról.
"én annak hiszek, amit látok"
Na ez. Ez a felfogás.. Emiatt tartunk ma ott, ahol. :/
Ez a magyar oktatás szégyene, hogy ilyen emberek tudnak írni és ide írják a gyökérségüket gyakorin. :////
"Sportoló vagyok és voltam, kismillió öltözőbe jártam már, különböző országokban"
Az tetszik, hogy sok troll ilyen nagyon szélsőséges pozícióba helyezi magát, pedig nyilvánvaló, hogy ha sportoló lennél, nem itt tengetnéd az életedet.
"Hogy 16,5cm / 11cm lankadtan átlag feletti legyen az egyenesen nevetséges és képtelen kijelentés"
Itt maximum te vagy a nevetséges, de minimum iszonyúan szánalmas.
"Az hogy kinek mekkora az önbizalma fejben dől el."
Ezzel ki vitatkozott? Megint írtál valamit, amire azt hitted, hogy okosság, pedig csak egy általános igazság.
Fejben dől el, valóban. Ezzel párhuzamosan szinte megalázzák az átlagos/kisméretű embereket. Small pp energy és stb. mondatokkal, nézz meg pár tiktok videót vagy közösségi portált. Itt is ugyanez folyik, nézz körbe kérdéseknél.
#29 Igazad van öregem. Te egy akkora Einstein vagy. Egyébként a kismellű nőkkel mi a helyzet? Ismerek kismellű nőket nagy önbizalommal. Vagy csak a kiskuki zsugorodik az önbizalommal párhuzamosan? Képzeld olyat is ismerek akinek kicsi a farka mégis nagy az önbizalma, és egy rakás nője volt.
Tudod nem minden férfinak a f@sza a legnagyobb erénye. Akinek pedig igen az egy legalja senkiháza akinek a legnagyobb célja az életben hogy megfeleljen a nőknek. Az ilyen minden csak nem férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!