Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bizonytalan rendszerességű szex esetén is megbírjátok állni, hogy egyáltalán ne verjétek ki?
Figyelt kérdés
Sajnos a csajjal elég bizonytalan, hogy mikor tudunk együtt lenni, és persze volt, hogy mentem hozzá, de nem volt kedve a szexhez, vagy előbb megjött neki. Viszont bennem mindig ott a vágy, hogy napi szinten, legalább egyszer könnyíteni kell magamon. Sajnos a fagyi ilyenkor visszanyal, ha kiverem, de mégis találkoztunk, és szex is van, mert ilyenkor persze nemigazán akar úgy működni mint kellene.
Ha tuti találkozunk, akkor 2-3 napig azért meg bírom állni, de ha akkor lemondja, majd mégis ráér, akkor már bajban vagyok.
tegnap 11:41
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen problémám még rendszeres szexnél sincs gondom, ha akarom kiverem és utána is ugyan úgy megy a csajjal
2/3 anonim válasza:
Nem, mivel elég keveset szexelek a menyasszonyommal így muszáj vagyok kiverni időnként.
3/3 anonim válasza:
Én idős, 67 éves férfiemberként vallom, 40 év házassággal mögöttem, hogy bizony a "nehéz napokon" ki kellett verni, másképp nem bírtam volna ki. Még házasságban is ott van a menstruáció, (5 nap!) amikor nem minden nő engedi, sőt inkább nem, akár az enyém is, és a betegségek, meg a gyerekek, akik "még nem alszanak". Való igaz,nálam is az a 3-4 nap az a pszichikai határ, ami felett már nem nagyon bírtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!