Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, van itt köztetek olyan akinek nagyon salátás a puncija??
Akadnak itt olyan hölgyek akiknek extra mód “salátás” a puncijuk? Gondolok itt a szép, lógós, akár barnásabb kisajkakra.
Ha a tiéd ilyen, szereted? Mik a tapasztalataid vele? Sok pasinak bejött eddig?
Nekem ez a salátás jön be a legjobban. De persze, az élet csakis babapuncis nőkkel hoz össze. De mintha direkt nem kerülne az utamba más.
Egy barátnőm volt, akinek jó salátás volt, persze, hogy ő volt a nagyon szégyenlős...pedig én imádtam, mindig úgy kinyaltam, levegőt alig kapott, jó volt nyelvvel játszadozni a kisajkakkal. De ettől függetlenül, szégyenlős volt, világosban nem is akart szexelni. Mit ne mondjak, lelombozó volt.
Én fiatalabb fiú ismerőseimet hallottam beszélni róla. Az egyik elkezdte mondani, hogy milyen undorító, ezek lesznek majd a 40 éves szűzlányok mert senki nem akar hozzájuk érni, vagy aki megtenné az csak kapuzárási pánikkal küzd, esetleg nagyon kanos, miért nem vágják le a kilógó kisajkakat meg a nagyobb csiklókat. Úgy fejbe vágta két huszon-harminc éves férfi, hogy öröm volt nézni. A csaj aki meg velük volt (az egyik férfi huga, a másik barátnője) tökön rúgta meg elővett egy kisbicskát, hogy miért nem a a srác kilógó szerveit vágja le?
Szerény véleményem szerint meg is érdemelte volna a gyerek, mert eleve a közelben lévő exét (egyik legjobb barátnőm) akarta a dumájával megszégyeníteni, mert neki is salátás van az elmondása szerint és ezért szakítottak (konkrétan eljutottak az ányig, levetkőztette a csajt, meglátta, hogy salátás és otthagyta, mondván neki "friss hús kell, nem 80 éves"). Egyébként a végén a barátnőm pacsizott a huszon-harmincasokkal.
21-es
Teljesen meg tudom érteni azt a lányt... nekem is salis,es en nagyon szegyenlem. Akar tetszik a partnernek, akar nem. En sem vagyok hajlando fenyben csinalni akarmit is... sajnos sokan elegge negativ velemennyel vannak az olyan nemiszervre,es igy majdnem minden ilyen lányban benne van, hogy akkor ezt most szegyelni kell :( minden elismerésem azoknak a lányoknak,akik ezen felul tudtak kerekedni,es elfogadni magukat <3 <3
#25: Fogsz találni olyan férfit, aki a fél karját odaadná egy ilyen nőért. Vele/előtte nem kell majd szégyenkezned, ki tudsz, és ki is fogsz bontakozni mellette, kiteljesedik a szexualitásod. Egy "salátás" nő az egyik legszebb dolog a világon. Hidd el, a férfiak imádják. Én azt tapasztaltam, hogy fogékonyabbak a szexuális ingerekre, pezsgő, forró vérűek, velük igazán élvezetes a nemi élet. És ha az ágyban megértitek egymást, sok más dologban is egyenesben lesztek. Kalandra fel:D
49F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!