Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, van itt köztetek olyan akinek nagyon salátás a puncija??
Akadnak itt olyan hölgyek akiknek extra mód “salátás” a puncijuk? Gondolok itt a szép, lógós, akár barnásabb kisajkakra.
Ha a tiéd ilyen, szereted? Mik a tapasztalataid vele? Sok pasinak bejött eddig?
Nem nagyon nagyon extrán az, de azért kicsit igen. Én személy szerint nem szeretem, cikinek érzem s emiatt kicsit szégyenlem is magam mikor először vagyok egy fiúval. Szerencse eddig nem volt gond ebből, volt srác aki imádta, negatív hozzaszolas sose jött rá. Még, nem biztos nem is fog.
22l
Az enyém ilyen és nem szeretem. Még nem volt gond ebből a partnereimnél, de azért szorongok emiatt, ha új emberrel ismerkedem.
Úgyhogy nagyon örülnék, ha nem ilyen lenne, mert mentális problémát okoz számomra, hogy tudom mennyi embernek kizáró és milyen stílusban beszélnek egyes férfiak az ilyen punciról. Ha valakinek csak simán nem jön be az oké, de egyeseknek minősíthetetlen a megnyilvánulása és ez az idegesítő, nem akarok egy bunkóba belefutni.
Az en baratnomerol egyszeruen nem tudom megallapitani h az- e.
Nem az a tipikus babapunci, de nem is lognak ki alul az ajkacskak.
Elol viszont kicsit olyannak nez ki mintha az lenne.
Nem tudom megallapitani h az- e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!