Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, van itt köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van itt köztetek olyan akinek nagyon salátás a puncija??

Figyelt kérdés

Akadnak itt olyan hölgyek akiknek extra mód “salátás” a puncijuk? Gondolok itt a szép, lógós, akár barnásabb kisajkakra.

Ha a tiéd ilyen, szereted? Mik a tapasztalataid vele? Sok pasinak bejött eddig?

2021. márc. 29. 09:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem nagyon nagyon extrán az, de azért kicsit igen. Én személy szerint nem szeretem, cikinek érzem s emiatt kicsit szégyenlem is magam mikor először vagyok egy fiúval. Szerencse eddig nem volt gond ebből, volt srác aki imádta, negatív hozzaszolas sose jött rá. Még, nem biztos nem is fog.

22l

2021. márc. 29. 09:56
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki kicikiz miatta azt küldd el nyugodtan melegebb éghajlatra 🤷‍♂️
2021. márc. 29. 10:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem durván saláta, de salátás. Nekem nem tetszik.
2021. márc. 29. 10:11
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém ilyen és nem szeretem. Még nem volt gond ebből a partnereimnél, de azért szorongok emiatt, ha új emberrel ismerkedem.

Úgyhogy nagyon örülnék, ha nem ilyen lenne, mert mentális problémát okoz számomra, hogy tudom mennyi embernek kizáró és milyen stílusban beszélnek egyes férfiak az ilyen punciról. Ha valakinek csak simán nem jön be az oké, de egyeseknek minősíthetetlen a megnyilvánulása és ez az idegesítő, nem akarok egy bunkóba belefutni.

2021. márc. 29. 10:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is salis, és én sem szeretem. Nem azt mondom, hogy babára vágyok, de lehetne kevésbé kilógós, lehetne kicsit zártabb. Néha "kényelmetlen viselet", amikor úgy dörzsöli valami ruha. Páromnak szerencsére nincs vele baja. Sokat beszélgettünk erről. Kérdezte, hogy mindig ilyen volt-e, mondtam neki, hogy már 14 évesen is ilyen voltam. Tudom, hogy neki is a zártabb tetszik jobban, de elfogadja az enyémet is és kényezteti ahogy kell :) Régebben voltak nekem is komplexusaim miatta, de mára egyre kevésbé. Biztosan köze van a stabil kapcsolathoz.
2021. márc. 29. 10:28
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként szinte csak babapuncisokkal találkoztam, én pont salátásat keresnék, lehet csak kíváncsiság a babapunci után, de most arra vágyom, az izgat fel.
2021. márc. 29. 10:33
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Engem férfiként inkább izgat, mint hogy taszítana. De a lényeg, hogy jól reagáljon izgatásra, nyalhassam hosszasan, nedvesedjen rendesen. És persze a legyen meg az összhang a "gazdájával" :)
2021. márc. 29. 10:35
 8/27 anonim ***** válasza:
84%

Az en baratnomerol egyszeruen nem tudom megallapitani h az- e.

Nem az a tipikus babapunci, de nem is lognak ki alul az ajkacskak.

Elol viszont kicsit olyannak nez ki mintha az lenne.

Nem tudom megallapitani h az- e.

2021. márc. 29. 11:07
 9/27 anonim ***** válasza:
28%
#8 - küldj róla egy képet és akkor megállapítom neked :)
2021. márc. 29. 11:09
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
1. 6. Én is pont ilyent keresek, mert még sosem volt részem benne, de rettentően izgat! Nagyon jó lenne nyalogatni szopogatni a kisajkakat, és a csiklóját is!
2021. márc. 29. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!