Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, van köztetek ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés

Aki csak hosszabb faroktól tud elmenni? Nyilván nem vékonyra gondolok, de az átlagnál hosszabbra!

És ha igen, miért?

2020. febr. 17. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Hosszabbtól könnyebben. Jobban kitölt, latványra is izgatóbb.
2020. febr. 17. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én nem, nekem a nagyobb fáj. Átlagos vagy kisebb jobban bejön.
2020. febr. 17. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Olyantól tudok könnyebben elmenni, ami alaposan kitölt. Vastagság fontosabb a hossznál.
2020. febr. 17. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
biztos van aki élvezi a méhszáj bökdösését, de általában az fáj
2020. febr. 17. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Előző

Tudod mennyire van a mèhszáj a huvely bejáratàtól?

Ha a nőgyógyász ujjal tapogatja ....

2020. febr. 17. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Na, szoval nem a mehszajat boki, hanem a huvely hossza veges, nincs tovabb. A mehszaj nem a vegen egy ajto, de tenyleg faj. Talan a mehunk sajog a lokesre. Van egy kapacitasa a huvelynek. Ellazulva, sikositva se fokozhato a vegsokig.

De ha tul hosszu es vastag is egy szerszam, akkor nem is megy be vegig, es ajanlatos finoman banni vele.

Attol fugg, mit ertunk nagyon. Itt meg kamuzassal vadolas jon. En bevonzom a nagyot, mert felek tole, es nekem fajni tud.

2020. febr. 17. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én. Tampon farok nem kell
2020. febr. 18. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!