Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Van köztetek olyan, aki alapvetően nem tartja magát szépnek, jó csajnak, de a melle nagysága önbizalmat ad neki?
Figyelt kérdés
Fiatalok-idősek, elváltak vagy épp párkeresők véleménye is érdekel. Köszönöm, ha írsz életkort, mellméretet.2020. jan. 28. 18:42
2/9 anonim válasza:
Van, de elárulok annyit, hogy a legtöbb dúskeblű nőt kifejezetten idegesíti ha állandóan mindenki a melleit bámulja - ha ezt meg olyan pasi teszi aki nem szimpi nekik akkor meg pláne.
3/9 anonim válasza:
igen, de csak azert mert szilikon, nem nagy de tudom hogy szepek, formasak.
4/9 anonim válasza:
Nincs nagy önbizalmam, és az nem segít, hogy mindenki a tejcsárdáimat bámulja.
5/9 anonim válasza:
#4 Valahol megértelek, de szerintem még mindíg jobb mintha még azt se nézné senki, nem?
6/9 anonim válasza:
Én is szoktam nézni a nagycsöcsű mangalicákat.
7/9 anonim válasza:
Nem tartom magam csunyanak, de max atlagos arcom van. A melleimet viszont nagyon szeretem, alakomhoz kepest jo nagyok.
8/9 anonim válasza:
Nagy mellem van, de hidd el önmagaban ez nem ad önbizalmat.
Sőt elvesz ! Mert nem engem latnak, én észrevetlen maradok, mintha ott sem lennek, csak v.mi gazdatest kb.
9/9 anonim válasza:
De jókat nevetek.... ha kicsi a mellem az a baj, ha nagy, az a baj. Ha megbámulnak az a baj, ha észre sem vesznek az a baj. 😁😁😁 Belga jól megmondta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!