Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően melyik a jobb/vonzóbb egy huszonéves nő esetében: ha folyton kamasznak nézik a kislányos arca miatt, vagy ha annyinak látszik, amennyi?
Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 19:14
1/7 anonim válasza:
A férfiak (nagy része) nem egy adott külső tulajdonság alapján döntik el, hogy tetszik-e nekik a nő. Az összkép a fontos. Így elég nehéz válaszolni erre a kérdésre.
2/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy 15 évesnek nézek-e ki, vagy éppen 25-nek, szerintem elég jelentősen befolyásolja az összképet.
2020. jan. 24. 19:28
3/7 anonim válasza:
Lehetsz akárhány éves, ha nem úgy nézel ki(összkép) akkor Nem vagy vonzó! Esetleg küldj képet!
4/7 anonim válasza:
ha a kislányos arc kislányos testtel párosul(vékony kislányos alkat,amilyenek a mai 13-16 évesek) az nálam nem nyerő. egy huszonéves nő legyen "nőies"érted
6/7 anonim válasza:
Nekem pedig inkább a kislányos külső tetszik! Néha még fokoznám is ezt szex alkalmával, 2 copf, matróz blúz, stb..
7/7 anonim válasza:
Ez minden férfinál változó
Nekem elég tinis arcom es alkatom van van akinek bejövök így általában idősebb férfiaknak amit sose értettem.
Van akinek így is fogsz tetszeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!