Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Köztetek akad olyan, aki így szolgálná fel nekünk férfiaknak a reggeli kávét? (KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Hogy tudja közben alaposan szopogatni, nyalogatni, csókolgatni, masszírozni, simogatni őket.
Kort is.
2020. okt. 20. 08:43
1/13 anonim válasza:
Nekem nincs ellenemre semmilyen lábbal kapcsolatos dologgal! 24N
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
A lábfétist is lehetne normálisan. Az ilyen valóságtól elrugaszkodott idióták miatt nem szeretik a nők.
5/13 anonim válasza:
Ebben nincs semmi extra, szval igen.
6/13 anonim válasza:
Fantáziátlan? Akkor csak nézegesd itt a lábfétises kérdéseket és figyeld a nők válaszát. Am nő vagyok...
7/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nő vagy. Fingod sincs, milyen jó az, amikor kényezteti a partnered a lábaidat.
2020. okt. 20. 09:10
8/13 anonim válasza:
Mondom, olvasgasd, hogy állnak a nők ehhez a kérdéshez. Ne velem vitázz, figyeld a tényeket. Lehet jó persze, de nem úgy, ahogy te gondolod az elszállt agyaddal.
9/13 anonim válasza:
Akkor tegyél még fel pár ilyen kérdést és meglátjuk ki a hülye!
10/13 anonim válasza:
Nekem inkább így kéne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!