Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ostromol egy fiatal srác, szerintetek engedjek neki?
A munkahelyemre jött egy fiatal biztonságiőr srác. Egy-két hét után egyre inkább kereste a társaságom, ajándekot hozott, kávézni hivott, és nemrég előjött azzal, hogy nagyon kíván. 22 éves, én meg 36 vagyok, jelenleg nincs senkim, szerintetek érdemes lenne belemenni?
36/N
Én nem mennék bele! Hidd el, jó azt a három lépést megtartani. Csúnya vége lesz. Az 100%. Plusz dicsekedni fog, hogy megvoltál neki, esetleg többször is. Én rászaladtam ilyenre kétszer is. Én munkaügyes vagyok, 45 éves. Jelenleg egy 31 éves raktáros csapja nekem a szelet, de kerülöm ahogy lehet.
Legyen tartásod, légy NŐ!
31: nem tagadom, rengeteg érzelmileg fogyatékos férfi van.
Nekem egyszer sikerült meghódítanom a 32 éves kolléganőmet (20 voltam). Az egy alkalomból több lett, összesen kb 10. (Miután vége volt, nem volt köztünk súrlódás, szépen tudtunk dolgozni)
Erről senki nem tudott a cégnél. Se én, se ő nem mondta el. Ez szimplán érettség kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!